torsdag 6. juni 2019

Stiftepistol elektrisk

Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp stiftepistol billig i nettbutikkene. Slagferdig med Bosch elektriske stiftepistoler.


Enkelt og greit: De hendige stiftepistolene fra Bosch, enten som mobil batterimaskin til hobbysnekring og . Derfor brukte vi både små og store hender da vi satte seks stiftepistoler på en rekke oppgaver. Har universalmagasin for bruk av smaltrådstifter alternativt spiker uten .

Har universalmagasin for bruk av dobbelspiker . Bosch Stiftepistol - Stifting av spiker og klammer med inntil mm lengde med det kraftige batteriet. Kjøp Bosch, Metabo elektrisk stiftepistol, spikerpistol på nettet. Har universalmagasin for bruk av smaltrådklammer alternativt spiker uten omstilling. Dene FERM ETM10elektrisk stiftepistolen er det ideelt verktøyet for å feste tepper, tak montering og for møbeltrekk.


Den elektriske stiftepistolen er egnet for . DuoTac – du kan velge å bruke stifter hvis du ønsker sterkere feste. En stiftepistol er et verktøy som skyter stifter eller klammer gjennom materialer. Med tre funksjoner for spikring og festing i mykt tre med klemmer No (8–mm), stift No (14–mm) og dykkert No (14–mm).

Du er her: VERKTØY; STIFTEMASKIN/STIFTER; STIFTEPISTOL ELEKTRISK STANLEY. RAPID FUN TO FIX STIFTEPISTOL ELEKTRISK E100R. Elektrisk stiftepistol fra Rapids nye serie Fun To Fix. Kjøp Elverktøy Stiftepistol elektrisk på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Elverktøy Stiftepistol elektrisk i kategorien Elverktøy fra en rekke nettbutikker samlet på ett . Elektrisk stiftepistol som egner seg til å feste trebiter, folie, stoffer, papir, papp, hønsenetting og lignende på tre eller andre passende materialer.


Har universalmagasin for bruk av stifter eller spiker uten omstilling. Stiftepistol som er enkel i bruk og egner seg til å henge opp plakater og utføre enklere arbeid i stoff, kanvas, lær osv. Kraftig stiftepistol med justerbar styrke for installasjon av mindre kabler med en maksimal diameter på mm (f.eks høyttalerkabler).


Det er viktig å vite hvordan å bruke en elektrisk stifte pistol, men for å unngå skade eller skade på utstyr eller materiell. Bruk alltid vernebriller og hansker når du . Allsidig og robust kombipistol for dykkert og kramper. Softgrip håndtak gir et sikkert og godt grep. Trykkluftsdrevet stiftepistol med aluminiummagasin.


Vi gjør oppmerksom på at etter Forskrift om elektrisk utstyr § er vi pliktig til å informere våre forbrukere . Krampene festes over kabelen med en spesiell stiftepistol. Når du monterer elektriske anlegg, vil du ofte få behov for å benytte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg