mandag 19. august 2019

Lånekassen skolepenger

Så mye kan du få i støtte til skolepenger for utdanning i utlandet. Du kan låne inntil 6kroner til skolepenger per undervisningsår i Norge eller Norden. Er skolepengene høyere, må du dekke resten selv.

Du kan få opptil 11kroner per år i støtte til skolepenger. Du kan låne inntil 7kroner per skoleår til skolepenger når du er elev på en privat videregående skole hvor du betaler skolepenger. I Norden kan du få låne 6kroner per år til å dekke skolepenger.


Du kan få lån til skolepenger både i Norden og utenfor Norden, men du får ulike beløp.

På bachelornivå gis skolepengestøtten med prosent stipend og prosent lån av de første 5kronene du betaler i skolepenger per år. Skal du betale skolepenger når du skal på utveksling, kan du få stipend til å delvis dekke disse når skolepengene ikke er dekket av andre, og du tar vanlig . Du kan få opp til 14kroner til skolepengar utanfor Norden. Innanfor Norden kan du få låne maksimalt 8kroner til skolepengar. Det kan gis tilleggstipend til utdanninger ved læresteder i utlandet med særlig høye skolepenger. Går du på en privat skole og må betale skolepenger, blir også lån til skolepenger utbetalt ved semesterstart.


Stipenddelen av støtten til skolepenger i utlandet oppjusteres hvis valutaen styrker seg med mer enn en prosent. Skal du betale skolepenger, må du sende oss en bekreftelse fra lærestedet ditt som viser hvor mye du skal betale. Du må ha opptak ved et godkjent lærested; Utdanningen må være på fulltid; Utdanningen må være på nivå med en norsk . Lånekassen kan gi skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil 11NOK for et skoleår.


Du kan søke om støtte til BI i fra Lånekassen, og du kan også få ekstra lån til å betale skolepenger. Du kan lese mer om hvor mye du kan få på Lånekassen sine . Som Du har rett til å søke både lån og stipen og ekstra lån til skolepenger. Finn ut hva du får i stipend og lån fra Lånekassen når du skal studere i utlandet. Lån/stipend som dekker skolepenger (gjelder for skoleåret 2016/17): opptil . Alle våre studier er godkjent for lån og stipend i Statens Lånekasse for Utdanning. Da kan du søke om stipend og lån fra Lånekassen.


Som student kan du ha rett på flere typer stipend og lån; basisstøtte, støtte til skolepenger og reisestøtte er . Heldigvis får du en grei støtte av Lånekassen når du må betale ekstra skolepenger. Lånekassen betaler faktisk for at du skal . Studenter som er støtteberettiget hos Lånekassen kan få støtte til utenlandsoppholdet. Lånekassen gir støtte til skolepengene og du kan få basisstøtte for de to . BI og har akseptert dette kan du søke om lån og stipend hos Lånekassen.


Gå til Lånekassen for å søke om lån og stipend. Med dagens kurs er dette litt mer enn 1000kr, og maksstøtte Lånekassen gir til skolepenger er 1000kr, i tillegg til basisstøtte på ca 100 . Såvidt jeg husker får du stipend til halvparten av skolepengene, og lån til resten. Sjekk kalkulatoren på Lånekassens hjemmesider (lanekassen.no). Låneprosessen for lån og stipend i utlandet; Basisstøtte, skolepenger og reisestøtte. Lånekassens Tilleggsstipendliste inkluderer over skoler i USA som.


Skoler på Lånekassens tilleggsstipendliste med skolepenger som faller under 1940 . Lånekassen dekker skolepenger inntil et visst beløp per semester, dels som stipen dels som lån. Skolepengene varierer for de ulike programmene fra ca. Lånekassen gir skolepengestøtte til hel eller delvis dekning av skolepenger utenfor Norden med inntil .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg