mandag 13. mai 2019

Gamle laftehus til salgs

Gammelt tømmerhus selges til høystbydende over 00- Kjøper må stå for demontering og frakt selv. Gammelt gårdsstabbur fra hedmark rimelig til salgs. Noe restaureringsarbeide/utskiftninger, men mye bra tømmer.

Nå kan du se enda flere gamle tømmerhytter som er til salgs: Rimelige prosjekter. For salg - Gammelt panel/listverk/gulvbord. Jeg er i ferd med og demontere et gammelt tømmerhus, og der befinner det seg gammel panel og listverk, samt . Hus/Småbruk til salgs har delt Miriam Ruud sitt bilde.

Herlig gammelt torp i bra stand selges i Värmlan Sverige. Vi tar vare på gamle, norske tømmerhus og tilpasser dem til moderne bruk. I menyen til venstre kan du finne informasjon og bilder om tømmerhus, uthus og . Lyst, hyggelig og romslig, med en spennende blanding av gammelt og nytt. Det er ikke uten grunn at kjøkkenet er Anna Wagner Norsengs . Laftehus OÜ er et Norskeid firma basert på privatkapital, som driver med produksjon og salg av laftebygg.


En vanlig pris for et gammelt tømmerhus, utenom flyttings- og gjenbyggingskostnader, ligger ifølge Bjørklund et sted mellom 100og 50000 . Det ble noen helgeturer for å se på bruk og eiendommer til salgs, men de fant. Det mer enn 1år gamle tømmeret var finhugget for hånd.

Hadde noen sagt til meg at jeg ville bosette meg her, ville jeg ikke trodd dem. Uten laftehuset og jordtaket med nevra under, er det vanskelig å se hvorledes den norske kulturen hadde utviklet seg. Vi er opptatt av å bygge tømmerhus med sjarmen til de gamle laftehusene, samtidig som huset skal.


Jeg vil spesielt takke salgssjefen som var veldig vennlig og alltid ivrig til å hjelpe. Jeg kan virkelig anbefale JSC Dolena til alle so ser etter kvalitets laftehus . Før var tømmerhus noe man ofte forbant med gamle gårdshus, tradisjonelle hytter eller stabbur. De dyreste tabbene gjøres når folk ikke kjenner til hvordan det gamle huset er bygd. Flere av bygningene er gamle tømmerhus fra 1800-tallet som er tatt ned og flyttet hit av dagens eiere. Folk har stått i kø for å få kloa i dette over 1år gamle lafta trehuset i Skodje.


Sjølv har familien allereie sett i stand eit laftehus frå 17på Alnes, og veit kva det kostar av tid og pengar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg