torsdag 23. mai 2019

Herdetid silikon dusj

Med silikon stopper du vannet fra å komme seg inn i alle krinkler og kroker rundt vask, badekar og eventuelt dusjområde. VÅTROMSILIKON benyttes som elastisk fugemasse til fliser i alle hjørner, i overgang vegg/ gulv. Herdetid: Skinndannelse etter ca minutter.

Nå lurer jeg på hvor lenge jeg må vente før dusjer igjen. Står herdetid 2-3mm/døgn på emballasjen (Casco våtromssilikon). Rundt dusjkabinnettet og rundt der toalettet er festet til veggen, er det brukt silikon.


Silikonfuger må til over kjøkkenbenken, for å unngå kombinasjonen.

Herdetid på Silikonfug i nærheten av dusj. Har byttet vindu på bad som står veldig nær . Idag re-silikonerte jeg mitt 250Liters akvarium. DanaLim Akvariesilicone 57 kjøpt på Clas, står det på beholderen: Herdetid 2mm pr. Silikon - Lim heft - Fliser, stein tilbehør - MegaFlis. BufretLignendeFarget silikonfugemasse til bruk på våtrom, innehold….


Farget silikonfugemasse til bruk på våtrom, inneholder fungicid som hindrer. Brukes til tetting og fuging på baderom, dusjkabinetter, mellom . Ved bruk innendørs i kombinasjon med dårlig ventilasjon under herdetiden kan.

Bostik Silikon Sanitet 2650: Tetting og fuging i våtrom, som dusj og baderom, . Når badet er installert og silikon benyttes for å fuge og tette badet, er dette nesten. CTer ikke bare perfekt for tetting og fuging av bad men også for dusjer og . Det er først og fremst rester av såpe og hudfett som gir grunnlag for uønsket vekst av sopp og mugg på fugene i dusjen. I alle overganger fra gulv til vegg og hjørner skal det fuges med silikon.


Først legger du på silikonet med en sprøytepistol. Tetting og fuging i våtrom, som dusj og baderom. Bostik Silikonprimer 31brukes på visse plaster f. Normal herdetid er ett døgn mellom hvert produkt, men vi henviser til informasjon til hvert. Badekar og dusj + meter ut på begge sider og fra gulv til tak.


I romtemperatur (+23°C ) og ved luftfuktighet på , er herdetiden timer for fuger på mm. Ingen fugemasser fester på gammel silicon, så denne må fjernes. For å forlenge levetiden på silikonfugen i dusjen, er det viktig å holde den ren og pen. Fagsjefen i Casco anser det som viktig å skylle fugene . Til hvite veggfliser ble det valgt fugemasse og silikon som hadde fargebetegnelsen.


Da er tanken å dusje rett på flis uten dusjkabinett. Hvordan unngå sopp og bakterier på fuger i dusj og rundt badekar?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg