onsdag 11. september 2019

Montering av takess

Montering av Walls2Paint (veggplater med grunning og tapet egnet for maling). Beskrivelse av hvordan du monterer takplater (Tak-ess). Tak-ess Inspirasjon er en foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge med.

Disse retningslinjene gjelder for montering av Tak-ess Original. Støpe og pussearbeider må være avsluttet og bygget må være oppvarmet og ventilert før Huntonit takplater monteres. Hei, i morgon skal vi starte med å montere Tak-Ess i eit par soverom.


Jeg skal rive noen inndelingsvegger for å lage en åpen stue/kjøkken løsning. Skal legge takess i en liten gang (se bilder). Står i monteringsveiledningen at en skal bruke BFK skruer til tak-ess platene. Tak-ess Inspirasjon kan monteres i konstruksjoner hvor kravet til brannklassifisert overflate er IN 2. Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av downlights og . Tak-ess Original er en foliebelagt (PVC folie) himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge.


Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av Downlig. Så fordelen med å montere utenpå er at man sparer mye arbei. Når man lekter ned for takess lekter man på tvers av takstolene ,mens når . Tak-ess er en ferdigbehandlet, foliebelagt himlingsplate som reduserer byggetiden og gir lyse og trivelige rom.

Lycka till med det nya taket – Forestia Tak-ess Inspirasjon. Där mönstret kräver montering längs med läkten, bör man spika läkt på c/c cm. Tak-ess Inspiration är tidlöst och harmonierar alltid med interiören oavsett om du föredrar klassiskt, modernt eller vill ha en.


Har du en gång monterat Tak-ess Inspiration, behöver du aldrig mer tänka på underhåll. Det gjelder stue med betongtak ca mflate som det skal monteres på. Kjøp FORESTIA TAKPLATE TAK-ESS INSPIRASJON HVIT PK. Takess Inspirasjon folierte takplater kan benyttes som himlingsplate i alle rom hvor det ikke settes krav til fuktbestandige materialer.


Montering Underlag for montering Tak-ess Inspirasjon. Tak-ess er en ferdigbehandlet foliebelagt himlingsplate. Med not/fjær og v-fuge på alle kanter; Egnet til montering av downlights.


Monteringsanvisning och nedladdningsbar PDF. Enkelte plater må klargjøres for spotlights. Om dere tar panel, gå for en som er ferdig malt før dere monterer, . Bruksområde Tak-ess Inspirasjon kan benyttes som himlingsplate i alle rom.


Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av Down-lights og emballasjen kan . Ytterste lag monteres på tvers av innerste lag. Begge lag spikres til lektene på c/c avstand 1mm. Nå for tiden monterer jeg lerretstak i alle rommene i et gammelt bergenshus (ca 1915). Her har Agnes vært med sitt Tak-ess – ikke no' tess . I stua vår, som er ganske stor, er det tak-ess plater i taket.


Vi ønsker oss i utgangspunktet et glatt tak, og vurderer derfor å montere . Kvm; Sparkle gap mellom gulv planker kr. Kvm + material; Montering av lister opp til cm – kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg