tirsdag 6. november 2018

Fjerne svartsopp med klorin

Klorin har en sterk desinfiserende effekt. Der vanlige vaskemidler fjerner det meste av skitt og smuss, vil Klorin også drepe bakterier, virus og sopp. Er det tegn til mugg- og soppdannelse, er klor tingen.

Effektiv mot flekker, bakterier, mugg og sopp. Svarte og gråsvarte belegg av muggsopp er ganske vanlig. Gå over etterpå med en sopp- og algedreper før maling.


Skal du fjerne svertesopp (små sorte prikker) kan du bruke klor.

Derfor må den alltid fjernes helt med vask og soppdrepende midler før du maler på nytt. Jotun anbefaler å vaske og tilføre sopp- og algedrepende midler. Klorin bleker og desinfiserer, derfor er Klorin effektiv mot bakterier, virus, mugg og sopp. Salmi fjerner effektivt fett, flekker og vond lukt! Mange sverger til egen mix av salmiakk og oppvaskmiddel eller klor og oppvaskmiddel for å fjerne svartsopp og rengjøre ekstra møkkete flater.


Lag en klorinoppløsning bestående av 1/dl Klorin per liter vann. Dette kan du fjerne med en klorinblanding. Fortynn klorin i vann etter anvisningene på flasken og vask veggen godt.


Skal vel holde med 15- klorin så vidt jeg husker.

Vil klor fjerne fargen på malingen der svartsoppen sitter? Hvordan fjerner man sopp fra et ubrukt kjølerom. Selskapet har nettopp vannskader, sopp og muggsopp som. Klorin eller lignende, men dette er ikke nødvendig for å fjerne . Jeg har kun funnet ett middel som fjerner mugg fra silicon: Cilit Bang muggskimmel!


Har egentlig mer tro på klorin som effektiv soppdreper. Jordslag er en sopp som trenger godt inn i materialet den angriper. Klor kan fjerne mye av det på kalesjen - og så kan man velge om man . Etter litt research kom vi over påstanden at klor/klorin fjerner effektivt synlig jordslag og i tillegg dreper 9 bakterier, virus, mugg og sopp. Jeg har hørt at en løsning av Klorin og vann skal gjøre susen mot muggsopp.


Hvis du har muggsopp i boligen er det viktig at den fjernes raskt. Hvis du skal fjerne muggsoppen selv må du være frisk og ikke ha allergier! Vi fikk nå anbefalt å vaske med klorin i vannet for å fjerne mose før vi beiset.


Slik spray og bland klorin for å behandle svartsopp. Black mold er en vanlig sopp som vokser både i og utenfor hjemmet. Klorin bleker mens salmiak løser og fjerner fett og såpe. Den fjerner fint svartsopp og annen møkk på veggene da inneholdet desifiserer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg