mandag 5. november 2018

Plastsveise utstyr

Leister leverer et stort utvalg produkter til sveising av plast. Både for tilsats sveis, ekstrudersveis og speilsveis. Helt ny Munsch Mak-plastsveise-utstyr selges!

Selges med flere helt nye ruller plast-ruller. Pleas, noen som vet hvor dem selger plastsveisingsutstyr ? Noen som vet om noen i Ålesund område som utfører denne . Her leveres Leister Triac AT sammen med utstyr som brukes til sveis og reparasjon av plast. Plastsveis AS ble etablert i 19for å tilby røranlegg og sveisetjenester til.


Etter hvert har vi utviklet utstyr i tilknytning til kar, avløp, innløp, fisketransport og . Plastic Welding er et 2-komponentproduktfor sammenføyning av metaller eller forskjellige typer plastmaterialer. Unntak: ABS-PC/PBT vil kunne plastsveises i av tilfellene. Er det vanskelig for en som til daglig sveiser elektroder/mig/tig osv. Lurer også hvor man får kjøpt utstyr og apparat til plastsveising? PlastsveisingBufretOversett denne sidenKurset bygger på NS 4og gir deg både praktisk og teoretisk kunnskap om blant annet materialer, sveisemetoder og regelverk.


Vi har kvalifiserte plastsveisere som behersker vårt utstyr for speil- og.

Innen plastsveising har vi levert til vanndistribusjonsanlegg innen oppdrett og industri. Oppdrettstorget er en markedsplass for alt av utstyr til fiskeoppdrett og havbruk. Vi kan speilsveise pe rør fra Ø1til Ø40 og elektro sveise fra Øtil Ø 400. Nu når kysten ”flyter” over av brukte merder er det kanskje på tide å se på hva disse kan brukes til.


Dette er en plastsveiser nødt til å vite for å kunne gjøre en god jobb. Sveisestandaren og serifiseringsregler i NS 416; Sveisemetoder og utstyr; Materiallære. Generell bilprat: noen som har noen tips om plastsveising?


HjemProduktsidenSMART Repair system B Plastsveising. Norge AS er Norges største og mest komplette leverandør av SMART verktøy, utstyr og kurs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg