fredag 26. juli 2019

Gammel plank

Vi produserer trekasser og andre stilige produkter i gammel værslitt plank. Kom innom våre butikker, eller kontakt oss på telefon for en uforpliktende prat om dine planer og behov. Eller er du på jakt etter en gammel bygningsdel eller en antikvitet?

Heisann Jeg er ute etter noen gamle plank til noen hyller. Favorittmøbelet Stuebordet av drivved var det første møbelet Ingrid laget. Laget av 100-1år gammel små plank fra hele Norge.


Fåes i mange farger, og laget av gammel urørt ytterbekledning.

Foto: Gunnar SandvikEnorme mengder med år gammel plank av vinterhogd malmfuru blir hytter, ved og flis. Furet og værbitt plank blir trendy interiør. De hadde lett etter gamle og slitte planker en stund. SMØLA: Vindslitte fjøler er det prosjektleder Per Nikolay Haukeland ønsker seg til Gurisenteret.


Kjører du langs en hvilken som helst landevei i Norge, varer det ikke lenge før du vil kunne se en gammel låve eller uthus som er i ferd med å . Trekasser i gammel plank er lagt ut på nett for å sjekke interessen. Vinduet blir åpnet - enten det vil eller ikke. Da var det plass til å kvitte seg med litt tilovers materialer.


Flott bad og benkplate laget av gammel ytterplank fra en låve.

Flott kombinasjon med murvegg, tre og morderne skuffer. Det verdensomspennende fenomenet planking har endelig nådd Stavanger. Jeg har fått laget meg et røft brett av år gammel plank i herlig grønt;) Passer så fint oppå spisebordet med hjemmelagde lyslykter.


Slip, innfarving og lakering av gammel furu plank. Her ser du et gammelt furugulv som får seg en velfortjent overhaling. Av gammel grønn plank har jeg snikret en lysdør der jeg blant annet har brukt en gammel takrennekrok som lysholder til et Norgesglass. På onsdag var Trine og jeg en tur innom HomeCottage på CC-Vest på Lilleaker, etter at hun hadde vært og skrevet under på . I ly av nattemørke våget han seg ut på naboens tomt hvor en gammel låve var tatt ned og tok med seg gammel plank som allikevel skulle kastes . Tøff benk av gammel plank med jernunderstell.


Dagbladet): Håndverkere øverst på veggen til det 1år gamle Tune rådhus i Sarpsborg fikk seg en aha-opplevelse da gammel plank under . Prøver å overtale gubben til å skifte ut sponplatene i gangen med material frå ei gammel løe, men han er ikkje så begeistra for ideen. Hjemmelaget pakkekalender til barn av en gammel planke og plastdyr fra nille. Stien nedover mot Forda og Øyavollen Foto: Terje Borgos; Gammel plank lagt ned over myra for å lette adkomsten Foto: Terje Borgos; Klare spor etter kjøring . Ideen til Oldwood kom under oppussning av en gammel gård.


Vi mener at sjarmen i treverk ikke kommer rett fra sagbruket, men fra hundrevis av år br.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg