fredag 12. juli 2019

Rense oljetank

Oljefri har kvalitetssikret flere tilbydere av rens og fjerning av oljetank i landet. Du kan benytte forespørselskjemaet på toppen av siden for å motta uforpliktende . Derfor er det viktig å ha kjennskap til hvordan regelverket sier at man bør behandle oljetanken, og hvilke forskrifter gjelder i forbindelse med kontroll, rens og .

Oljetanken fjernes ved å tømme og rense den. Noen ganger sjekker man tilstanden først. Da må du skru av mannelokket, tømme, rense og . En gammel oljetank, enten den er 80 120 32eller 60liter,.

Et oljefirma går inn i tanken og tømmer restene samt renser tanken og . En oljetank vil med tiden svekkes og faren for lekkasje øker. Etter at oljetanken er renset og avgasset kan du grave den opp selv. Som eier av oljetank i dag, er du gjennom forurensningsloven ansvarlig for opprydding.


Fjerning av nedgravd oljetank med fri adkomst for av og pålessing – Gravearbeider – Tømming og rens av oljetank inkl gass sertifikat – Opplasting og bortkjøring . TØMMING, RENSING OG FJERNING AV NEDGRAVDE OLJETANKER. FØR EN NEDGRAVD OLJETANK GRAVES OPP ER DET VIKTIG AT TANKEN TØMMES . Aktiv Tankrens AS utfører oppdrag i både store overgrunnstanker samt små private oljefyringstanker. Kulde varme,Maskinentreprenør,Sanering Vi ønsker tilbud på rensing av 3000mglassfiber oljetank fra 1998. Nå lanserer Oljefri Rogaland konkurranse, der vinneren . Norge har parafin- eller oljetank i hagen.


Både oljefyren og oljetanken skal bort innen 202 men hvordan gjør du det? Tanken tømmes og renses før den graves opp og fraktes til et . Dersom det er gravd ned en oljetank på eiendommen din, har du. Skaff informasjon om hvor tanken din ligger; Finn tanken, grav opp og rens. Tilstandskontroller kan bare utføres av firma med erfaring og kompetanse fra arbeid med rensing og kontroll av oljetanker.


Nedgravde olje/fyringstanker kan vi godkjenne for videre bruk ved visuell kontroll av tilgjengelige rør og deler pluss at vi . Dersom du har en oljetank på eiendommen din, har du ansvar for at den er i forsvarlig. Det bør brukes godkjent firma til tømming/rensing. Eier av en oljetank er ansvarlig for at tanken og/eller rørsystemet ikke lekker. Lekkasjer som skader naturen eller naboens eiendom er tankeiers ansvar.


Vi har erfaring og utfører høytrykkspyling, spyling av alle rør, slamsuging og innsamling av spesialavfall. Vi har erfaring og utfører høytrykkspyling, . Hvis oljetanken ikke er i bruk, må du sørge for at den blir tømt for olje og renset. Ligger den vanskelig til, kan du eventuelt rense . Oljetanker som er tatt ut av bruk vil fremdeles ha restolje.


STBØ AS utfører rens og kontroll av tanker. Den ansvarlige for nedgravd oljetank plikter å iverksette tilstandskontroll for å . Nortank skumfyller og konserverer alle typer oljetanker, septiktanker, rørstrekk og lukkede rom. Oppgraving, tømming, rensing og fjerning av oljetanker. AS og Henriksen Oljetransport AS vil Oljefri-kampanjen sørge for tømme, rense og fjerne en oljetank i Rogaland gratis.


Ikke alle vet om de har en oljetank i hagen – dette bør du ta greie på. Gamle ståltanker kan ruste og olje lekke ned i grunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg