fredag 16. januar 2015

Blå husfarge

Blå i ulike lyse nyanser er en farge som er på vei inn i varmen, ifølge fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen. Gråfargen de trodde var nøytral, ren og grå, ble både lilla og blå når den kom på vegg ute. Fasadefarger vil selvsagt også påvirkes i stor grad .

En farge kan se helt annerledes ut i sommerens lyse måneder enn i det blå, kalde. Skal detaljene fremheves, velg en staffasjefarge i kontrast med husfargen. En fargekode forteller mye om fargen, men ikke alt.

Underlaget og type produkt betyr også mye for hvordan fargen . Ifølge Klæboe beveger de litt tøffere seg mot en blå-grå fargepalett, fordi. Det er mye man skal tenke på ved valg av husfarge, og det blir. Om sommeren vil huset se annerledes ut enn i det blå og kalde vinterlyset.

Lenke : Natobånd Farge: Blå/pink Ringfarge: Rosé gull/Sølv Urskive: …. Trykk på blå og rød knapp i sekunder til lysdioden blinker raskt. Overgang fra sommertid til vintertid (–time): Trykk på blå knapp i15. Flere har vært oppom huset vårt og spurt om fargekode på både dør- og husfarge. Her er noen bilder av inngangspartiet i . Huset vårt er blått (lurer på om ikke fargen heter fjordblå :hm) med frostrøyk (hvitt). Vi har husfargen Capri ( den er lysgrå med mye blått i).


Det er en sofistikert palett, med dype, juvelfarger som smarag rubin og blå safir. Sjekk Impomea 'Heavenly blue' mot min venninnes blå husvegg. Vi har også malt, og har malt alt helt hvitt.


Rustikke detaljer som blomster i en kurv og den koselige benken setter prikken over ien. Temperaturer i malingsfilmer i solvegg når lufttemperaturen er °C: Sort maling °C Grønn maling °C Blå maling °C Gul maling °C Hvit maling ° .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg