onsdag 21. januar 2015

Legging av kunstgress

Her gir vi en kort guide til hvordan legge kunstgress. Grunnarbeider er veldig viktige for å få et. Det skal legges ut (rulles ut) kunstgress med tilhørende underlag på ca 50-kvm.

Kunstgress for fotball med sand (ballbinger og balløkker). På bildet nedenfor ser man hvordan det så ut fredag kveld. Kostnadsoverslag Hosle kunstgress m/lysanlegg og undervarme.


Trinn 3: kunstgressmatten kuttes etter størrelse.

Trinn 4: skjøting (bare når du bruker mer enn en rull) Trinn 5: stabilisering . Det inviteres til å gi pris på: kunstgress med . Her kommer informasjon om vårt prosjekt for å utvikle og oppgradere fotballbanene i Ytrebygda. Foreløpig finner du her bilder fra legging av kunstgress på . Levering og legging av kunstgress - Åsgårdstrand idrettsanlegg. Levering og legging av nytt kunstgressdekke på eksisterende kunstgressbane i Åsgårdstrand . Leveranse og legging av kunstgress på fotballbane Hinderåvåg Nedstrand.


Tysvær kommune skal legge kunstgress på eksisterende fotballbane 1x m . Vi får da flyttet siste deler av kunstgresset på lørdag klokka 08:00.

Vi tenker så å begynne å legge kunstgresset fra klokka 12:så da håper vi alle som kan . Byåsen IL stiller seg bak Trondheim kommunes planer for legging av kunstgress på gressbanen innenfor friidrettsbanen på Dalgård idrettsfelt under forutsetning . Beskrivelse: Levering og legging av kunstgress på Furuset Trimmen. De siste dager har det ankommet flere trailerlass med diverse . Unisport har i dag godkjent grunnarbeidet, og vil starte legging av kunstgress i løpet av neste uke. Bildet: Paul Arthur Vittersø fra Tveter (t.v) og Arild Thorp fra . Informasjon om kunstgress og forurensning.


SFT (nå KLIF), ikke har frarådd bruk av dette materialet ved legging av kunstgress utendørs. Ferdig montert: Vi kan tilby en komplett montering av kunstgresset. Arbeidsleder: Vi kan tilby å leie ut arbeidsleder der legging av . HVA BESTÅR ARBEIDET AV: Opparbeiding og klargjøring for legging av kunstgress på Figgjo idrettspark.


Banen skal omlegges fra gressbane til kunstgress.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg