fredag 16. januar 2015

Pappelina matter vask

PAPPELINA 20VERA plastmatte-vera-gronn-227141-600x600. Vasket på handvask eller finvask på grader. Vi har et godt utvalg av Pappelina-tepper og vi digger disse!

De kan brukes på begge sider, og vaskes i maskin på grader. Jeg har prøvd å gjøre sånn som butikken anbefalte - ta dem med ut og børste dem med Zalo og spyle med hageslange. Trenger en matte mindre vask enn flisen på noe mystisk vis?


Vi har en Pappelina-matte (altså i vevd plast) i yttergangen.

De populære Pappelina plastmattene får du nå kjøpt hos oss. Vaskbare og vendbare plastmatter i fantastisk kvalitet. Pappelina mattene er supre å bruke på ba i gangen, soverommet og på kjøkkenet.


Mattene kan vaskes for hånd eller i grader i maskin finvask. Teppet vaskes for hånd eller på finvask på grader, skal ikke sentrifugeres eller tørkes i . Matte fra Pappelina - Viggo star, størrelse x 250.

Pappelina mattene veves med PVC-plast og polyester-varp på modernisert tradisjonelt vis og hele produksjonen foregår i Sverige. Pappelina Noa charcoal/grå 70x1- slideshow 1. Mattene vaskes for hånd eller i maskin på graders finvask. Pappelina Noa grå/vanilje 70x- thumbnail 1; Pappelina Noa grå/vanilje 70x- thumbnail 2. Pappelina Noa turkis/vanilje 70x1- slideshow 1. Heldigvis har Pappelina mattene et helt annet uttrykk og moderne design. Teppene kan enkelt skylles av, eller vaskes i maskin på grader.


Tåler hundepoter og fotballsko, varmekabler og frost.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg