fredag 30. januar 2015

Takrenner hvit

Plastmo takrenner monteres med bakkanten først. Fordelen med dette er at da kan takrennen monteres eller skiftes ut etter at taket er lagt. Sammen med taket er takrennene og nedløpsrørenes oppgave å transportere.

Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Takrenner nedløpsrør. Takrenne Hvit L=0m PlastmoPlast Takrenner har gjennom mange år vært populære fordi de år etter år beholder det samme flotte utseende. Blir hvite takrenner (taknedløp?) fort stygge eller er det ikke noe problem? Skal ha hvitt hus med rødt tak, og jeg tenker da at det må bli finest om .

Takrennesystemet er komplett med deler og tilbehør og kan benyttes på alle bygg, nye og eldre - fra bolighus til store . Derfor er Plannja sine takrenner produsert i kvalitetssterk,. Takrenner – Sort i T-10 T-1og T-125; Takrenner – Hvit i T-10 T-1og T-125 . Isola takrenne er meter og har en diameter på Ø 1mm. Takrennen er i prelakkert, galvanisert stål. I alle tilfeller kjøper du delene løse og setter dem sammen. Og hva med takrenner på et helt lyst hus.


Takrenner skal harmonere med resten av bygget, og være med på å gi en vellykket helhet i form og farge. Egne fraktsatser gjelder for dette produktet. Vi tar kontakt med info før varen sendes.


Icopal takrenner plast - hindrer vannsprut og nedfukting av veggen. Finnes i gjennomfarget hvit og rød PVC samt aluzink - se her! Takrennene fra Grøvik Verk er vår desiderte bestselger til svært gunstig pris.


Lagerføres i sort og hvit og ubehandlet aluminium. Aliminium; Sort; Hvit; Lys grå; Mørk grå; Brun; Rød; Metallic. Icopal plast takrenne 1mm med forsterket forkant. Produktet har høy trykkstyrke, lav vekt og er gjennomfarvet. Galvaniserte stålmoduler med høy stabilitet og svært lang levetid.


Beskyttende plastbelegg sikrer at finishen ikke forringes. Plannja tilbyr takrenner, nedløpsrør, rennekroker og annet tilbehør i. Plannja Takrennesystem Aluminium finnes i tre farger, svart, hvit og sølv metallic. Vi har nå ett brunt hus, med hvite takrenner og rød takstein.


Til våren/sommeren skal vi male huset hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg