tirsdag 20. januar 2015

Takheis skiboks

Markedets mest solide takheis til skiboks. Man kan også lagre annet enn skiboks, som kajakk, seilbrett etc. Det er enkelt å montere/demontere boksen, og det .

Skiguards originale heis til å lette av/påmontering av skiboksen. Søk etter skiguard takheis til skiboks returnerte 1treff. Tradisjonell skiboks med mange finesser som blant annet dobbel sideåpning og quick-grip . Foreldrene mine hadde en sånn i garasjen for å henge opp skiboks tidligere.

Thule har også en slik heis, den heter box lift. Med denne takheisen lagrer du enkelt og sikkert ski boksen din oppunder garasjetaket. Heisen er enkel å montere og lett anvendelig i bruk. Fest opphengsvinsjene til taket, taulåsen til veggen og den er klar til bruk. Beregn minimum cm klaring/ avstand fra tak og ned til skibiks.


Varenr: 57 Produkt navn: Thule Boks Lift Takheis 5ny modell, Produkt beskrivelse: Kajakk, Skiboks, Surfbrett, Produkt info: Thule Boks Lift Takheis 5ny . Thule Multilift 5er et løftesystem for skibokser som festes i taket i garasjen. Passer alle typer skibokser av alle merker og typer samt kajakk og kano. G-max Skiboks- og kajakkheis kan bestilles i vår nettbutikk.

Hekta På Tur selger friluftsutstyr på nett, bestill kvalitetsvarer til ekstremt gode priser. Løsningen for meg er å rygge bilen inn, og ha en heis montert inne bak leddporten - så tusen takk for det, Jafo! Leveres med reimer og monteringsbeslag – to bånd à 1cm samt ett à m. Hei folkens, da har det skjedd igjen, en teoretiker (jeg) har prøvt seg i garasjen, uten suksee: Siden jeg har ekstra-høy . Jeg stiller med gardintrapp, takheis for skiboks og plugger/skruer.


Trenger person med murbor og kraftig slagdrill. Dedikert skiboks med aerodynamisk utforming for vintersportsentusiaster. Om du ønsker å utvide lastekapasiteten i bilen så er takboks et godt alternativ.


Vi har stort utvalg av takbokser og fører kjente merkevarer som Thule og Packline, . Skibokser av glassfiber er mest vanlig i premiummarkedet, bokser av plast dominerer ettermarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg