mandag 21. januar 2019

Hvordan stramme kjede på motorsag

Når man arbeider med motorsagen, blir kjedet varmt, og utvider seg følgelig i. Trinn av 15: Legg de enkelte bestanddelene (motorenhet, kjede, sverd) på en egnet, ren og jevn arbeidsflate. For å unngå skade på maskinen og underlaget, .

Monter kjedekåpen, og kontroller at tappen på kjedestrammeren passer i hullet i sverdet. Slik filer du kjedet på motorsagen - Duration: 3:50. McCulloch-motorsagen – hvordan du fester sverdet på sagen, hvordan du fester kjedet på sverdet, hvordan du strammer kjedet, og hvordan du . Kjeden på en Stihl motorsag må flyte jevnt rundt sverdet.

For at dette skal skje , må kjedet riktig stramming. For lite spenning på kjeden , og det vil komme ut. Bruk ikke motorsagen før nok kjedesmøreolje har nådd sagkjedet.


Generelt skal sagkjedet strammes så hardt som mulig, men ikke hardere enn at . Du må ha kunnskap og ferdigheter i hvordan saga skal brukes og vedlikeholdes. Hvis den kan dras helt ut av sagsporet i sverdet, må du stramme. Når du tar i bruk en helt ny motorsag, eller en sag med ny kjede, vil den . Video med enkle tips til vedlikehold av motorsaga. Rengjøring av sag, luftinntak og luftfilter; Bensin og lagring; Hvordan du strammer kjedet riktig; Skifting og .

Hvis du ikke har erfaring med bruk av motorsag, anbefaler OREGON deg å bruke et kjede. Se side og for veiledning om hvordan stramme sagkjedet. Start ikke sagingen før tilstrekkelig mengde olje har nådd kjedet. Motorsagen må ikke på noen måte eller under noen omstendigheter modifiseres uten produsentens tillatelse.


Stram kjedet godt, men ikke så hardt at det ikke lar seg trekke rundt for. Denne delen forklarer hvordan korrekt vedlikehold og bruk av. Hmm hvordan skal man forklare det enkelt da. Tags: Motorsag, motorsagkjede, motorsagsver vedlikehold. For å sjekke at kjeden er riktig strammet, setter man motorsaga på flatt underlag.


Må ia selgeren vise deg hvordan den håndteres på en. Før motorsaga inn skjæret med roterende sagkjede. En av de viktigste forutsetninger som må være oppfylt for problemfri drift av motorsag er riktig strammet og skjerpet kjeden. Har ei motorsag med ganske nytt kjede og sverd.


Du må fjerne ledd til det har fått riktig lengde. Til Dette trenger du en kjedekutter og evt. Jo mer du bruker en motorsag kjeden, jo lengre blir det. Prøv å trekke kjeden bort fra stangen for å bekrefte at det er stramt nok til å forbli trykket på plass mot .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg