onsdag 23. januar 2019

Lag sprosser selv

Et enkelt sett varevinduer kan være like godt. De synes nesten ikke, og de holder varmen inne og støyen ute. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Sprosser.

Med løse sprosser skaper du koselige vinduer på kort tid. Sprossene er uten ramme, og kan tilpasses de fleste typer vinduer og dører. Sprossene blir laget av beste sort matrialer i kvistfri furu.


Mer om vindu/dør ramme/sprosse profil stål.

Spar tid og penger ved å lage lister og profiler selv, og få et profesjonelt utseende. Vi lager utenpålilggende klipssprosser selv her på fabrikken. Man kan bestille nye vinduer med sprosser, eller vi kan lage sprosser til dine eksisterende . Hei, Vi har akkurat kjøpt oss eget hus, og har lyst å sette sprosser på vinduene. Dessverre er det kostbart med sprosser, og vil derfor forsøke å lage sprosser selv . Den var vel egentlig over tidlig på tallet, men det er jo alltid noen som går med slengbukser også, selv om det ikke er på mote. Vi har tre dimensjoner på våre sprosser 24mm-45mm-65mm brede og 19mm.


Vi kan lage sprosser for alle slags vinduer. Mest utsatt er bunnkarm og bunnramme, samt horisontale sprosser).

Derfor kom jeg altså på ideen om å snekre sprosser. Hadde de vært til å åpne så måtte jeg nok ha limt de på, men selv dette hadde nok . Sprossene fra Fasadeprodukter AS har sveisede hjørner med syrefaste forbindelser mellom sprosseverket og rammen. I Norge var det en tradisjon fra lenge siden å lage sprosser og sprossekryss av tre.


Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie vinyl-sprosser som vi produserer etter. Vi har selv tegnet våre egne profiler, og de har fått en fantastisk mottakelse. Småsprossene våre er mm brede og brukes inni rammen for å lage ønsket . Jeg skal selv lage vindussprosser til dem, slik at hvert vindu får en inndeling på x ruter, det tror jeg blir kjempefint! Her er resultatene av ditt søk etter Diverse produkter lage sprosser selv. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Diverse produkter hos de ulike nettbutikkene . Har gjort det selv , så kan vise og gi tips.


Om du kan håndtere sag og drill, klarer du fint å bygge en selv. Dette kan du også lage selv, eller kjøpe ferdigkappede, profilerte sprosser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg