mandag 14. januar 2019

Silkematt maling

Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig treet mot uttørring. Pleiemiddelet er 1 terpentinfritt og kun utviklet av de fineste og reneste oljer. Eg har fått nokre stygge feittringar på eit nytt olja eikebord i heiltre.

Er det nokon som har eit tips om korleis dette let seg fjerna? Vi anbefaler å olje møbelet etter det er pakket ut og før det tas ibruk. Vi anbefaler å vaske bordet med en myk bomullsklut helst med bare vann . Påføring: olje påføres jevnt med en myk klut eller svamp langs treretningen i svært tynne lag.

Ubehandlet eller nedslipt tre: Hvittonet Benkeplateolje skal omrøres før og under bruk. I minutter arbeides oljen ned i treet. Jeg kan høre med gubben i ettermiddag hva slags olje som er lurt å bruke, for jeg tror.


Jeg oljer vårt spisebord i eik med olje kjøpt på IKEA. For å oppnå mest mulig brukervennlig overflate på et oljet bor bør bordet tilføres olje to til tre ganger pr. Det opprinnelige utseende beholdes også best på . Med hvitpigmentert voksolje unngår du at overflaten blir gyllen eller ser lakkert ut.


Ideell til overflater som er i kontakt med mat, som for eksempel benkeplater på . Behandlet overflate er overflater som er lakkert, påført olje eller voks som gir en . Matt maling skjuler i tillegg mer av underlagets beskaffenhet. Hvis du vil velge en litt bedre silkematt maling anbefaler han å gå for silkematt . Malingsforhandlerne anbefaler silkematt maling (- 10) til de aller fleste typene veggflater. I rom som er litt mer utsatt for skitt, støv eller vann . Ekstremt slitesterk; Suveren flyt; Matt, Silkematt, Halvblank, Superblank. LADY Supreme Finish finnes i fire forskjellige glansgrader: matt (5), silkematt (15), . Den vanligste måten å dele inn maling på er matt, silkematt, halvmatt, halvblank og blank.


Innenfor disse deles det igjen inn i glansgrad på en . De største utfordringene med maling er gjerne å finne den riktige. Begrep som soft, helmatt, silkematt og halvmatt, er alle matte malinger. Dette er årsaken til at en maling med glans og en maling med glans begge blir betegnet silkematt. På dette veggpanelet og i taket er det brukt glans (silkematt), på dørbladet.


Mange opplever at matt maling gir et roligere rom og en mykere . Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Silkematt, fløyelsmatt, nøytral, høyglanset, høyblank, blank - en kan bli matt. Matt maling egner seg best på steder med lite berøring, og brukes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg