tirsdag 5. mars 2019

Decra tak pris pr m2

Decra Classic er et tak som er like solid som det er pent. Hjemlevering koster fra kr 8- per leveranse. Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2. Coop eier Smartclub, de tok 1kroner pr.


Decra Classic lagt på eksisterende papp eller annet egnet undertak. Decra tåler alle aktuelle snølaster – helt opp til kN/m(ca 21kg). Decra kan legges ned til graders fall.

SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) ! Icopal Decra classic takplater til kampanjepris. Decra Classic er bygget opp av en kaldvalset stålplate. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Er igang med å finne snekkere til å bytte taket på huset. Samme prisnivået som jeg hadde da jeg byttet kvm (Icopal Decra) for et par år siden.


Med Decra takpanner er du garantert et tett og solid tak i mange tiår. Velger du Decra Classic takpanner får du et tak som er like solid som det er pent.

Vi håndtere decra tak classic og nye varianeter; decra eleganse og decra stratos. Nortekk as la sitt første Decra tak høsten 19og har siden lagt anslagsvis 100. Decra veier bare kg per m², bare 1/så mye som takstein, noe som stiller. Nor-Dekk AS har alt av takprodukter til markedets laveste priser.


Skal ha nytt på tak på et feriehus som er fra 1961. Tommelfinger regel er at det koster 10per mpluss moms. Vi hentet inn tilbud fra flere på å få lagt decra. Noen som vet ca pris det vil koste å få lagt på decra som blir lektet oppå shingelen som ligger der idag. Med Decra takpanner fra Icopal er du garantert et tett og solid tak i mange tiår.


Les mer om fordelene ved Decra-tak og se hvor mange elegante designvarianter . Pris og utseende er viktige kriterier for valg, men vekt, antatt leveti. Decra veier bare kg pr m bare 1/så mye som takstein, noe som stiller . Et skifertak får du ferdig lagt for 1200-14kroner per kvadratmeter, mens du med et såkalt turmotak (se under) kan slippe unna med halve prisen. Takpanner leveres med ulike garantier: Powertekk fra Isola og Decra-pannene fra Icopal har års garanti, mens Plannja lover år.


Et forsømt tak over hodet kan gi store skader og betydelig utgifter. Icopals Decra-takpanner koster rundt 2kroner per kvadratmeter, og er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg