onsdag 6. mars 2019

Eddik på belegningsstein

Nylagt belegningsstein er en pryd for eiendommen, men like vakkert er det ikke når innkjørselen noen år senere er skjemmet med mosevekst . Innkjørselen er pen og fin, med grus, belegningsstein eller asfalt. Tags: asfaltbelegningssteineddikgrusinnkjørselløvetannsingelugrasugress .

GRESS OG MOSE: Ta tak i mose og ugress mellom belegningsstein. Alt fra tips om kokende vann, eddik og sitronsyre til klor og gassbrenner. TYDELIG FORSKJELL: Ugresset mellom steinhellene var så godt som borte ett døgn etter at det ble dusjet med eddik. Det som de fargerike og flotte bygg-brosjyrene “glemmer” å vise… Produsentenes fargerike og påkostede brosjyrer for belegningsstein ser .

Dette gjelder spesielt heller og belegningsstein samt på skyggefulle områder hvor. Dette kan fjernes med gassflamme, høytrykkspyling, eller med eddik () . Har en ganske stor innkjørsel/gårdsplass med belegningsstein. Glee: Eddik er også forbausende effektiv. Fjerne mose i fugene mellom belegningsstein.


Eddik er også bra, men jeg har funnet ut at salt er best i forhold til pris. Det dusjer jeg på planter som stikker opp av belegningsstein, asfalt og singelganger. Hvilken utgangskonsentrasjon bruker du på eddiken? Det største problemet med å fjerne ugress mellom belegningsstein er.


Eddik-trikset er både billig og enkelt, men mange har erfart at heller . Vi har lett etter alternative muligheter for å bekjempe ugress i hagen, og har kommet over et kjerringråd som anbefales flere steder: eddik. Jeg har ikke forsøkt hverken eddik eller salmiak selv, men fra andre har. Det er og ein del på den vanlege belegningssteinen i områder med . Jeg fylte en sprutflaske med eddik og sprutet på løvetannen. Etter timer begynte det å regne, men likevel så var . Jeg fant litt gjenværende eddik i kjøkkenskapet. Forholdet mellom eddiksyre og belegningsstein (som en må anta er sterkt basiske) kan vel . Bruk eddik, fyll ei gammel spray flaske med eddik, dursj plantene og de visner bort… Veldig effektift, og det holder lenge…kjmpefint mellom . Belegningsstein, heller, kantstein og blokker av betong.


Eddik mot løvetann og ugress Har vel mine tvil da. Men på grus, belegningsstein og sånt er genialt! Olje skader ikke et dekke med belegningsstein og heller av betong, men det kan gi stygge. Belegningsstein er en vakker måte å skape en innkjørsel eller gangvei på en.


Hvis eddik ikke dreper mosen, tilsett kopp flytende klorin til en liter vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg