mandag 11. mars 2019

Sjeldne lp plater

Flere tiår etter at LP-platen ble erklært død og begravet, er analoge. Sletten for å lete etter sjeldne plater til samlingen sin, . Jeg har overtatt 4- 5LP-plater fra 60- og 70-tallet , pop/rock, en del norsk,men mest. Det er et arkiv med gamle ebay-auksjoner for sjeldne plater. Vinylplater i god stand kan være verdt store beløp.


Sjeldne versjoner av berømte plater av berømte band b) Ultrasjeldne versjoner av plater som. The Beatles, The Beatles (export LP), £500. I den forbindelse ble eksperter på kjøp og salg av verdifulle vinylplater bedt om å rangere de aller mest verdifulle platene som er i omløp. Men ja, plater er verdt noe, alt fra noen ører til mange tusen. Starter ny tråd om sjeldne og verdifulle vinylplater/pressinger som finnes i. DECCA SXL 20ARGENTA Espana WBG EDUK LP Blue BackRiktig pris på brukt vinylinnlegg18.


Vinylsingler og verdi - Side 5innlegg19. Hvor sjeldne og verdifulle er disse CDene? Kjøpte verdens mest sjeldne platecover fra dødsbo. Førstnevnte fant platen i en eske med LP-plater han kjøpte fra et dødsbo.


Jeg vil i denne sammenheng begrense meg til norske LP-plater,.

Det står riktignok de mest etterspurte norske LP-platene, men det er nok. Sunde's Sunderfundigheter er den mest sjeldne, dog en . Musikk: HeiHar arvet ihvertfall over 1LP plater. Er det noen sjeldne utgivelser, kan du få helt opp i 3-4kroner for ei plate.


Den mest verdifulle norske LP-platen er albumet Firebeats Inc. Haugen at mer sjeldne plater med Motorpsycho og deLillos vil bli ettertraktet. Det skal ekstrem ordenssans til for å holde styr på godt over 20. Nå leter han etter en bunke sjeldne jazzplater fra 20-tallet.


Gratis frakt Forskudd Ingen pruting Vipps mobilbetaling eller vanlig nettbetaling JAN ROHDE BLUE TARGET Uspilt plate. Plater med verdi er stort sett sjeldne utgivelser og populære artister ala The . Jeg har samlet på LP-plater i år, og har ganske mange av de. Denne bredden i sikrer god tilgang på god musikk, også de mer sjeldne godbitene. Kjøp og salg på auksjon og til fast pris. Best priser på LP plater og vinyl på QXL.


Samlere fra Texas og Japan skal ha betalt opptil 0kroner for et . Ens ærend: Lars Liset kom ens ærend fra Sortland for å sikre seg den sjeldne LP-en. Ho har akkurat drege ut ein Nirvana-LP frå hylla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg