onsdag 27. mars 2019

Teppe til lys grå sofa

Til ensfarget sofa passer mønstret teppe, eller omvendt. Teppet kan gjerne være mørkest, for eksempel svart teppe til grå sofa, tipser . Foreløpig i nøytrale farger som mørkeblått, grått og brunt, og med.

I tillegg til tepper har også valg av sofa og spisebord litt å se. Damask er håndknytt i en viskose- og ullblanding, og skifter farge utifra hvor på teppet lyset . Teppet skal ligge midtstilt i forhold til sofaen, det skal være noe bredere enn sofaen og ligge litt under. Lys stue møblert med lysegrå 3-seters sovesofa kombinert med et hvitt rundt bord.

POÄNG lenestol i bjørk/hvit og STOCKHOLM teppe. Forum › Fellesforum › AnonymforumBufretLignende28. Vi har mørk grå sofa og beiset bord i gråbrun. Jupp - det er mitt dilemma om dagen - hva slags gardinfarge og teppefarge skal man ha Vi har denne sofaen fra Ikea - Ektorp Grå Og hvitt . Farge Beige Beige/brun Blå Brun Grå Grønn Gul Gul/orange Hvit Lilla/rosa Multifarget Natur Rød Svart Farge.


Beige kan være alt fra lys og kjølig, til varm og mørk og gir mange forskjellige uttrykk, samtidig som den fremhever enhver. Blågrønt er en ny nøytral som fremhever en grå sofa i stuen. Hvordan få et stort teppe med mye mønster og farge til å passe inn i helheten?


Veggene ble malt i en lys gråaktig farge fra teppet.

Brunt er den dominerende fargen i teppet, så ulike brun- og gråtoner passer godt inn. Tips til teppe under sofabord og delvis sofa Interiørhjørnet. Vi har lys grå sofa til, og det er veldig fint. Tenkte å kjøpe et fint og rimelig flossteppe til stua, men klarer ikke bestemme meg for farge.


La Redoute Intérieurs Teppe til lenestol eller sofa i fargene Muldvarp, Blå, Svart, Rø Plomme, Lys grå, Hvit, Mørk grå, Beige innen $GenderDepartment . Tips 1; Kjøp et stort teppe som kan ramme inn de ulike sonene i hjemmet,. Vi har en ganske stor, mørk grå, grov sofa, med svar skinn på . Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Vi bestilte oss i går ny sofa og kjøpte oss nytt stuebord. Jeg ville ha valgt en lys teppe til de møblene. Alt fra flossteppe, håndvevde og vendbare tepper til ditt hjem.


Møbelvirksomheten HAY ble etablert i 2003/20og selger bæredyktige og innovative designmøbler og møbelaccessories. Utstyr sofaen din med varme pledd og gode puter så du virkelig kan kose deg! Jotex Hvit/lys grå CLOTHILDE putetrekk 45xcm Shop direkte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg