fredag 8. februar 2019

Grå sofa farge på vegg

Hovedfoto: Hvit vegg: LADY Pure Color 16Letthet. Farge Grå + Beige = GreigeInteriør: Slik kan du finne hvilke farger som passer hjemme hos deg. Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være nyanser av.

Men hvis du har en rød sofa, kan du vite at alle nyanser av rosa, rødt, oransje og. Dette er den mest ufornuftige fargen man kan male hjemmet sitt i. Vi kjøper grått gulv og grå vegger og grå sofa nå, og plutselig føler man at . Dette er farger på elementer som sofa - puter - tekstiler også videre.

Mer farger inn i stuene og her ser vi fiolette toner og dypere gråtoner og vi vender . Når vi skal male stuen, ønsker vi at fargen på veggen skal passe med sofaen, bildene, teppet og andre møbler. Hva med en mørkere gråfarge bak veggen hvor sofaen skal stå,. Eller er det helt på jordet å beholde grå sofa og en varm veggfarge?


ORIGINAL: Otto Jeg har mørk grå sofa og har latte på tre vegger og trippel kaffelatte på en. Er også fint med lilla, bare det ikke er formye rosa . Men en sofa i en nøytral farge er ikke nødvendigvis det som alltid passer stuen best. Og skulle man gå lei av fargen, så er det bare å prøve en annen veggfarge eller.


Visste du at hvitt, grått og beige er de vanskeligste fargene å skape atmosfære med hjemme?

Det grå går igjen i sofaen, veggen og gulvteppet, men tekstur i. Gi liv til stuen din med artige tapeter, og la fargen og mønsteret gå igjen i noen . Hos oss er alle base farger kalde, det vil si -gulv,vegger og tak, og derfor er. Vi har en ganske stor, mørk grå, grov sofa, med svar skinn på . Veggene i både kjøkken og stue er malt i fargen Kalk, mens karmene. Yale, designet av Jean Marie Massaud for MDF Italia, er et. Veggene er malt i Kalkgrå fra Jotun, og gjør det store rommet intimt og hyggelig. Bruker du lyse farger, vil veggene visuelt skyves ut i rommet.


Gangen som er ved dette soverommet er grå. Jeg ville jo egentlig ha en grå, men det kom jeg ikke på i kampens hete. Vi har brun sofa, hvite vegger og detaljer i grønt (skoggrønn). Så nå er ønsket der etter en ny farge på veggene i stuen. Med grå vegger er jeg jo veldig spent på om denne sofaen vil passe inn.


Tvert imot er grå kanskje en av de mest spennende fargene du kan innrede. Satt sammen med en rød sofa kan en nøytral, grå vegg få et . I Soverommet har en herlig fargepalett i forskjellige nyanser av grått og hvitt, med innslag av en dyp rustrød. GRÅTT OG BEIGE: Funker dårlig sammen, mener interiørarkitekt Trond Ramsøskar.


Sofaen ser innrøykt ut på grunn av den grå veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg