tirsdag 5. februar 2019

Betongsparkel gulv

Betongsparkel Rask er en hurtigherdende sementbasert sparkelmasse med høy trykkfasthet. På gulv kan Hey'di Express overmales med egnet gulvmaling som ferdig overflate. Hurtigtørkende sementbasert trykkfast sparkelmasse.


Til reparasjon av betongtrapper, garasjegulv, betonghjørner, liming og setting av stein etc. Til utbedring, oppretting og sparkling av betongbygningsdeler. En ferdig blandet lettsparkelmasse i høy kvalitet.


Produktets konsistens gjør det lettere å utføre så vel sparkling som etterfølgende sliping.

Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og . Weber Betongsparkel er er en hurtigherdende, trykkfast sparkelmasse spesielt beregnet for reparasjon av betongtrapper, garasjegulv, betonghjørner, . Han ramser opp bruksområder som gulv, vegger, trapper, møbler, . Betongsparkel Rask kg - Saint-Gobain Weber. Betongsparkel Rask fra Weber er en hurtigherdende sementbasert sparkelmasse med høy . Vi kan også lage utrykk som støpte betongvegger, store betongfliser eller flytesparklet gulv. Finishen kan variere fra matt til blankt.


Før du sparkler gulv, må det først primes for å gi godt feste og for å unngå at sparkelmassen tørker for fort og løsner.

MAXBO tilbyr et stort utvalg av produkter som dekker alle dine behov. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Produktet er beregnet for gulv med overflater av betong og/eller sparkel.


Gulvet består av avretningsmasse og veggene av jackon våtromsplater. Fra betong, sparkel og avrettingsmasse til smøremembran, flislim, . Hey'di Rett på Gulvet Rapid er en fiberarmert, sementbasert, selvutjevnende avrettingsmasse til innendørs bruk. Alle gulvbelegninger, ujevne gulv eller underlag skal vurderes og eventuelt sparkles.


I den utvendige boden er det betong/betongsparkel på gulv. Varmekabler i alle gulv, unntatt soverom og kott, ellers generell oppvarming med panelovner. Større plater, for eksempel garasje gulv eller tufter, kan kreve bruk av en strøm betong sparkel. Dette motorisert enhet har flere glattebladene . Underlaget kan være betong, sparkel, puss, gipsplater, eller tilsvarende keramikk.


Verdens mest fremgangsrike produsent av betongsparkel- og støpemasser, vegg- og gulvsparkelmasser,. Har du et gulv du ikke liker, kan teppe være et rimelig alternativ til å skape et helt nytt uttrykk. Her er det brukt Kabe-betongsparkel på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg