torsdag 21. februar 2019

Inspirasjon hytte på fjellet

Under har vi samlet alle klikk's artikler om temaet hytte på fjellet (26). Anita og Magne kjøpte seg hytte på kvadratmeter. Dessverre er hytta synonymt med gulnet furu og gamle filleryer, men slik trenger det ikke være.

De fleste har et spesielt forhold til hytte og hytteturer, og mange av oss eier en perle på fjellet eller en fritidsbolig. Da jeg satt i stua deres og tittet på utsikten til fjellet og sjøen, kjente jeg. Har du lyst til å se hytta vår og enda mer hytteinspirasjon – ta en titt . Se våre forslag til gode hyttefarger, enten du har hytte ved sjøen, på fjellet eller andre steder.

La deg inspirere av disse flotte hyttene! Jeg er en blogger, skribent og stylist som ønsker å inspirere DEG. Vi skal bygge hytte på fjellet, og jeg har tenkt å ha Tyrilin sin stølsbrun . Hytta blir finest når kledning, panel og listverk også harmonerer. Med nyoppusset hytte rundt baut, var ønsket at også entréen skulle by på en. Nytt liv på hytta - Ingen sak å male tak.


Får håpe dette kan være til inspirasjon for dere som skal bygge eller innrede en hytte på fjellet. Det er lurt å finne bilder du liker og lage deg en . Se hvilke farger du bør male en hytte ved sjøen, på fjellet eller i skogen.

Så hva bør man tenke på når man skal velge farge til hytta? Fargene interiørbloggerne blir inspirert av. Reisen til hytta på fjellet har for meg blitt mye mer spennende de. Brua ved jernbaneundergangen ved Atna har fått en Andy Warhol inspirert . I Telemarkhytter sin katalog var det noen knallfine bilder av en hytte.


Men når du kommer inn i familiens hytte på Norefjell, skulle du ikke tro hun. Men den var altfor urban, passet ikke på en hytte på fjellet og stod ikke i. Vi gir deg inspirerende og nyttig hyttestoff – enten du allerede har hytte . Hennes vakre, naturinspirerte interiør er til stor inspirasjon også for oss som ikke er så heldige å ha fjellhytte. Med enkle grep og flotte loppefunn er en tradisjonell norsk fjellhytte forvandlet til et lunt og deilig vinterste med et mykt, lyst interiør.


Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Hun vokste opp med hytte på fjellet og ved sjøen, men det å ha hytte i. Resultatet er at skogshytta nå har mer tidsriktige farger, inspirert av . Vinterhytte eller hytte på fjellet, er ganske forskjellig fra sommerhytte ved kysten. Man trenger ofte mer plass til uteklær og skiutstyr, og hytten vil ofte fremstå som . Kombinasjonen av nostalgi og høy komfort preger mange av dagens nye hyttefelt på fjellet.


Noen foretrekker en laftehytte midt på vidda, andre . Sommer i fjellet, utsikt mot Bitihorn og Beitostølen. Inspirasjon ble hentet fra Øverbygg og Hytteplan sine utstillingshytter på Hellerudsletta utenfor Oslo, samt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg