onsdag 27. februar 2019

Madeira reiseguide

Madeira har fått tilnavnene ”den grønne øya”, ”Atlanterhavets botaniske hage” og ”blomsterøya”, og med god grunn. Madeira er Atlanterhavets store skattekiste. Kontrastene er enorme mellom storbylivet i hovedstaden Funchal og stillheten i de frodige .

Den lille vulkanøyen midt i Atlanterhavet, Madeira, har et praktfullt landskap og deilige milde temperaturer hele året. Men de to som har fått æren av å oppdage Madeira 1418-142 er portugiserne. Du flyr da direkte fra Gardermoen til Funchal på Madeira.


Merk: Du kan også ta ferge mellom Portugal fastland og Madeira, og mellom.

MADEIRA (VG) Madeira er turgåernes Mekka. Foretrekker du stupbratte fjellsider eller trygge stier i lavlandet? Madeira er en portugisisk øygruppe i Nord-Atlanteren ikke så langt unna Kanariøyene og kysten av Afrika. Om dere planlegger en reise til Madeira, så håper jeg dere ikke regner med så alt for mye tid ved bassenget.


Arrangør av skreddersydde gruppereiser, flyreiser, cruisereiser og bussreiser. Les mer om våre tips for tur til Madeira her. Madeira tilbyr virkelig spektakulær natur og varme temperaturer året rundt, perfekt for en weekendtur.


Ta en reise til Madeira for å utforske de flotte turstiene som . Reise Madeira, Madeira-øyene: TripAdvisor har 26anmeldelser og artikler om hva du kan gjøre, hvor du kan spise og hvor du kan bo når du er i Madeira.

Finn fantastiske tilbud på pakkereiser med prismatch. Bestill fly, hotell og leiebil raskt og rimelig. Madeira islan your complete tourism destination guide.


Over 8pages of essential holiday information. Nå kan du også bestille rutefly til Madeira med Ving. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.


For informasjon om beliggenhet, vennligst se Funchal hotellkart og Madeira kart på den nye reiseguiden til øya. I disse vanskelige nedgangstider vil du på . Bruk offline-kart og finn attraksjoner i nærheten. Det enkle brukergrensesnittet gjør det mulig å planlegge mens du er på farten. Velg mellom hundrevis av flyselskaper for å finne den beste prisen til din reise til Madeira (Funchal). Hos Travellink kan du også kombinere ulike flyselskaper for . Fly Bergen - Madeira (Funchal) og bestill din reise hos Travellink.


Under finner du gode tilbud for en billig flybillett til Madeira (Funchal) i Portugal. Kanskje Portugals mest fantastiske og varierte landskap er det som finns på den sub-tropiske øya Madeira. Pittoreske kystlinjer og stupbratte klipper gir vei til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg