tirsdag 11. desember 2018

Eksosslange båt

Nettbåt - Båtutstyr AS : Eksosslange til båt. Gasser og tørr eksos i biler, busser og båter. Beskyttelsesslange for høy utvendig temperatur.

Sist eg la opp eksos i båt brukte eg Codan. Slik at vibrasjoner i motor kan utmatte blandebendet følte eg. Eksos- og kjølevannslange for båter opptil meter.


Kan også brukes som påfyllingsslange for bensin og diesel.

Få vårt nyhetsbrev les om nye produkter, konkurranser, tips og tilbud til båten din. Trebåten Bjarne Ellebye - BÅT EKSOSSLANGE MM. BÅT EKSOSSLANGE MM BÅT EKSOSSLANGE MM, 4kr.


En meget god næringsmiddelslange spesielt tilpasset båt-og. Isolasjonstrømpe til eksosslange til Webasto Air-Top og en rekke andre Webastoprodukter. Det vi så når vi vasket ned båten i vår, var at det var et sort belegg. Imidlertid er det lett at det driver litt eksos inn i kabinen når .

Hjem ; Vann, varme og toalett ; Varmere ; Monteringsdeler luftvarmere ; Eksosslange 28mm, isolert, lyddemper. Det ble først meldt om båtbrann, men det viste seg å være en Sunseeker som hadde fått en del røk ombord etter at en eksosslange gikk lekk. Eksosslanger kommer i 2-meter og 10-meters ruller.


EBE, 243000 EKSOSBEND BÅT 24/28MM, (På lager), 34-. Telmo produkter i tusenvis av Askeladden, Windy, Ibiza, Marex, Saga, Viknes og Goldfish båter langs hele norskekysten. Eksosslange for båter med van- navkjølt avgass system. Sierra er en avdeling under Teleflex Marine og har et stort sortiment med over 60forskjellige artikler til båt og motorer, Sierra har års garanti på sine . De fleste båter har et instrument som viser temperaturen på motorens kjølevann.


En annen metode er å måle temperaturen på våt eksos, like etter at tørr eksos . Vi er meget god fornøyd med båten men, noe som er en kilde til irritasjon er støy fra motor. Spesialprodusert for overgang på eksos, 48kr. Eksosslange lengde meter, ferdig isolert med lyddemper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg