tirsdag 4. desember 2018

Lett gapahuk

Solo Tarp Kompakt og lett tarp for 1-personer. Exped Solo Tarp veier bare 3gram og tar liten pl. Sammenlign tilbud på Enkel gapahuk i kategorien Gapahuk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt .

Sammenlign tilbud på Gapahuk lett i kategorien Gapahuk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp . Tradisjonelt skal gapahuken lages med tak av granbar. Hvis du vil spare deg for mye arbeid og dessuten ha det tørt og koselig, er en lett, . Gapahuken er ideell som overnattingsplass for flere personer eller alene.

Den er egnet som leirplass til barn, og hunden elsker å ligge der. En guide til hvordan du lager to forskjellige gapahuker. Hendig, sammenleggbar gapahuk i polyester med 20mm vannsøyle. Backpacker er enkel å montere, og egner seg like godt til å skjerme mot sol som mot . Turutstyr Telt Lavvu Gapahuk og Tarp Tarp.


Ta av forteltet og du har en myggfri og lun gapahuk. Tar du ut innerteltet har du en svært lett gapahuk/overnattingsplass. Så da ser jeg på mulighetene med Gapahuk, tarp og presenning. Har lett telt, men i skogen spesielt på dagsturer er gapahuken (Helsport) .

Jeg lurer på hvilken presenning dere vil anbefale til å lage gapahuk for. Fakta 2km (rundtur) time (vår tid) Ca høydemeter Lett Gapahuk Bålplass Huske Geocacher Turbeskrivelse For en snau uke siden la jeg ut . Helsport LY Gapahuk er en lettvekts gapahuk som enkelt og raskt gir deg ly for været. Perfekt på overnattingsturer hvor man ønsker utsikt. Her finner du oversikt over mange flotte turmål i Meløy.


Reipå Gapahuk Reipåelva Et fint og lett tilgjengelig sted er gapahuken ved Reipåelva, . Både bar og grønt løv antennes lett når . En gapahuk er et byggverk av trematerialer, opprinnelig ment for nødtørftig. Dersom vinden snur og det regner, kan det lett bli vått inne i gapahuken. Ly serien består av produkter – gapahuk, vindsekk og tarp jeg.


Hadde vært fantastisk å ha en lett gapahuk i sekken til lengre turer, det blir . Slik lager du en gapahukSpeideren er godt vant med å overnatte ute i naturen. Alt han hadde med seg var en lett presenning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg