onsdag 26. desember 2018

Fliser bad 2016

Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. Mørke fliser og baderomsmøbler får gjerne et lite bad til å føles mindre enn det er. Modena Fliser lanserer nå en helt ny Flisekatalogen med 1sider, spekket med inspirasjon, gode råd og .

Flisene du velger å ha på badet skal selvfølgelig vare lenge og være praktiske. Er det derfor noe poeng å se på flisetrender? Flisene på badet kan være enkle og ensfargede, eller i mønster.


Og da er det spennende å se hva de hoteste flise trendene for det nye året 20vil være!

Imset er interiørarkitekt med baderom som spesialfelt. Men ikke alle har plass til så store fliser på sine bad i små byleiligheter, men. Nå vil vi ha store fliser, marmor og naturnære toner på badet.


TREND: Store fliser, marmor og naturnære toner på badet. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Fliser med historisk sus har den siste tiden utviklet seg til å bli en stor trend. Silikonfuger er et yndet sted for soppvekst på mange bad.


Det nye er vegger som ligner på murstein, og som minner om loftene i New York. Alt fra rå til behandlet, hvitmalt og slammet murstein blir å finne på både fliser .

Hold deg oppdatert ved å lese våre tips om trender til badet denne høsten. Dusjområde med karakter - mørkegrå metalliske fliser og hylle. Du har kanskje vært på visning og undret deg over hvordan noen en gang i tiden valgte slik grufulle grønne fliser som er en plage for øye. Published on: januar 20at: 2:pm.


Her ser du ett utvalg av våre dekorfliser, spesialfliser, mosaikker og andre fliser som blant annet kan brukes på badet eller over kjøkkenbenken. Du må ikkje nødvendigvis totalrenovere badet for at det skal bli fint. Fliser frå dei billegaste kjedene er av god kvalitet, og ofte same flisene som ein finn i dyrare butikkar, seier Roar.


Vi er fantastisk fornøyd med vårt nye bad. Hele prosessen gikk smertefritt og vi opplevde særdeles god service. Inspirasjon baderom Inspirasjon kjøkken Inspirasjon hverdagsrom.


Höganäs tilbyr et stort tilbud av moderne og klassiske fliser for kjøkken, baderom, hall, gulv inne og ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg