fredag 14. september 2018

Best i test sykkellås

Det er uansett best å parkere sykkelen der det passerer mye folk, og ikke i en. For da TVi 20testet sju sykkellåser, vant en lås fra Abus sin . TV hjelper deg har sjekket hvilken sykkellås som er mest robust.

Vi har testet løvblåsere – sjekk hvem som vant testen! Hvilken fotobutikk leverer best julekort? Best i vår test er bøylelåsen Bfra Trelock. Erling greier ikke å dirke den opp, og til tross for mye styrke og flere typer verktøy greier han ikke .

Bøylelåsen fra Trelock er solide saker, og var den eneste i testen vi ikke greide å åpne. Dette er en rangering av de sykkellåsene som har gjort det best i tester. Bøylelåsen Squire Protector kom best ut pris/kvalitet.


TVHjelper deg hadde april 19en test av sykkellåser. Forbrukerrapporten hadde mai 19en test av sykkellåser. Selv ikke etter iherdige forsøk med flere . Vi velger å parkere ute og har funnet frem til de beste låsene du bør gå. En sykkellås du ikke kan stole på om du bruker den alene, men som .

TEST AV SYKKELLÅSER:Halvparten får stryk (VG + krever innlogging.). Skal du ha det beste av det beste er det Xiaomi Mi Mix som gjelder. Vi har hamret, dirket og klippet løs på åtte forskjellige sykkellåser. Hva er best, First Price og X-tra eller dyrere merker? Test av sykkellåser – bare én var umulig å dirke opp.


Det er alt for mange sykkeltyverier i Oslo, men også alt for mange dårlige sykkellåser. Amparo 4LH/SP sykkellås for ramme Sykkellås for montering i ramme. Ivera Steel-O-Flex 72Abus sykkellås med herdede stållenker rundt kabelen. Nå om dagen tester jeg en Bitlock, som ikke har låsesylinder i det hele tatt.


LES OGSÅ: Hvilken sykkellås fungerer best? Av legert stål som motstår sager, klippeverktøy, hammere og brekkjern. PVC-overflaten beskytter sykkelen mot riper. Og aller best: parkére innendørs hvis det er mulig, sier Sveinung Sørbye. Vi har et bredt spekter av sykkellåser: bøylelåser, vaierlåser og sykkellåser for fast montering - her er noe for ethvert behov.


Så hva skal til for å slippe å bli et tall i statistikken? Hvordan bør du låse sykkelen din for å holde tyvene unna?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg