tirsdag 4. september 2018

Hengelås med kode bruksanvisning

Jeg kjøpte en hengelås på Europris (merket heter MaxBuilder) som det ikke fulgte med bruksanvisning til. Jeg er til tider litt lite praktisk anlagt, . Burde jeg vite hvordan den ved første gangs bruk skal behandles for å få en personlig kode?

Stille inn kode på koffertlåsinnlegg16. Jernvare › Låser og sikkerhet › KombinasjonslåsBufretLignendeCocraft kombinasjonshengelås. Still inn din egen personlige kode og du slipper å . Men når eg opna den heime og skulle skifte kode på den, hadde eg litt problem.

Var jo kun bruksanvisning i teikning, og det stod ikkje eit ord . Skravlesiden: Har kjøpt sykkellås som er med kode en lager selv. Kan lage egen kode selv, men aner jo ikke hvordan, . Noen som har en ide om hvordan jeg kan knekke koden? Slå av den du har, kjøp en vanlig hengelås og ha nøkkelen på nøkkelknippet. Knekk koden på en standar hengelås (1kr abus)innlegg4. Hengelås med kode som man enkelt kan forandre kombinasjon kode på.


Passer kodetallet tre ganger, og stopp på tallet den fjerde gangen du kommer til . Hvis du er klar til å endre din hengelås kode, om det kom med en standardkode eller ikke, er alt du trenger den gjeldende.

IKEA - FÖRFINA, Hengelås, En kombinasjonslås er praktisk når du reiser, fordi du velger din egen kode i stedet for å måtte ha med deg en liten nøkkel. Bike Tec Snake er en kraftig sykkellås der du enkelt kan velg din egen kode. Låsen leveres med en smart quick release 8-veis brakett som gjør låsen enkel å . Hver slik mottaker har en unik ID-kode som gjør at ECOHUB kan sende. I soneoversikten vil Normal-ikonet ha en hengelås når sonen ikke kan overstyres. Oppstart av ID Lock Kodelås – 101-serien.


Bli den første som omtaler dette produktet. Les mer om trelock Sspiralwire m/kode 1500/12mm. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp.


En TSA-lås kan åpnes av sikkerhetspersonell med spesielle koder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg