tirsdag 25. september 2018

Studieavgift bi

Det vises til Forskrift om opptak, studier og eksamen ved Handelshøyskolen BI § 2-Studieavgift og § 5-Eksamensavgift. Studieavgiften dekker deltakelse i forelesninger og ordninær eksamensavgift.

I tillegg til studieavgiften kommet et obligatorisk medlemskap i Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) for alle heltidsstudenter i Oslo. Studieavgiften faktureres i to like rater fordelt på høst- og vårsemesteret. Ved BI Nettstudier dekker studieavgiften undervisning og veiledning via Internett, . Det er synd at studentene på BI må ta til takke med et dyrere tilbud enn resten av Oslos studenter, skriver Tone Vesterhus.

Slik jeg har forstått det er studieavgiften til BI innbakt i skolepengene. Men nå er det sånn at man må ha betalt studieavgiften for å få penger fra . Er det noen som vet om man kan få lån eller stipend til å dekke dette? Sett bort fra vanlig studielån og stipend?


Denne uka holder handelshøyskolen BI informasjonsmøter for potensielle studenter som vil studere på deltid. Jeg har en sak pågående hos BI Stavanger hvor de krever meg for 2500-. Beløpet er spesifisert som studieavgift i kontrakten, men selve . Student Mathilde Jacobsen mister stipend på grunn av fag hun har fått fritak for på BI, i tillegg til at hun likevel må betale full studieavgift til . Stopp urimelige studiekontrakter ved Markedshøyskolen og BI.

I følge Forbrukerombudet havnet det tvister om studieavgiften, ved oppsigelse av . Dette fordi studentene våre betaler studieavgift. BI har økning i statsstøtten fordi vi har god utvikling i både student- og forskningsproduksjon, . Unntaket er studenter på NORDPLUS, SOKRATES og ERASMUS-programmer. For disse studentene er semesteravgiften . Markedsøkonom studiet til BI koster kr 3per semester. BI tilbyr to frivillige samlinger i Oslo, men siden du vil være på Bali vil vi organisere . BI er altså nødt til å tilby en utdanning som har så god kvalitet at . Forskrift om opptak, studier og eksamen ved BI.


Endring av studieavgift skal godkjennes av styret ved Handelshøyskolen BI. At BI-studentene får ekstra studielån pga kostnaden ved å gå der. Men det står ingenting om hvor mye man får. Internasjonale studenter fra land utenfor EØS må betale studieavgift i. Her fra en forelesning for norske og internasjonale studenter på BI. Semesteravgift BI nettskole, når skal det betales?


AnonymforuOg må den betales i sin helhet på én gang?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg