onsdag 19. september 2018

Nortett radon

Nortett leverer et stort utvalg innenfor radonsikring, radonduk, drensplater og fiberduk. Les mer om de forskjellige produktene her. Nortett Radonsperre System er gjennomtestet for bruk i norske boliger.


Radonsperren med tilbehør produseres hos . Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHo) er radon den viktigste årsak til utvikling av. Bygning skal prosjekteres og utføres med radonforebyggende tiltak slik at innstrømming av radon fra grunn begrenses. Radonkonsentrasjon i inneluft skal ikke . DELTA Radonsperre og Radon Komplett benyttes i bruksgruppe B. Radonsperren legges løst på et plant underlag av isolasjonsmateriale. Vi får til stadighet spørsmål om det er nødvendig å montere radonbrønn så lenge man skal montere radon membran.


Dette er et legitimt spørsmål da det er . Nortett sin monterings veiledning for det respektive radon system. DELTA Radonsperre legges inn i gulvkonstruksjonen for å hindre at radongass trenger inn gjennom konstruksjonen. NORTETT Radonsperre System er gjennomtestet for bruk i norske boliger. I tillegg til Radon Komplett har vi radonsperreduk i størrelsene;. Norge er et av de landene i verden med høyest radonkonsentrasjon i . MONTERINGSRÅD NORTETT RMS 8RADONMEMBRAN grunn grunn APRIL 20Generell informasjon Nortett RMS 8er produsert i myk og fleksibel . NORTETT Radonbrønn monteres i grunnen for å senke radongass, og kan aktiviseres ved behov.


NORTETT varemerke under Nordic Waterproofing leverer komplette løsninger for. Radon er et radioaktivt grunnstoff med kjemisk symbol Rn og atomnummer 86. Nortett har over lengre tid komplimentert og videreutviklet produktprogrammet.


DELTA Radonsperre legges inn i gulvkonstruksjonen for å hindre at radon-gass trenger inn gjennom konstruksjonen. Nortett RMS 35Radonmembran har en stamme av polyesterfilt. Stammen er impregnert med bitumen og belagt med SBS polymerasfalt på . En rekke hus og hytteprodusenter har valg å benytte Nortett sine produkter for beskyttelse mot vin fukt, vann og radon. Nortett har produkter for både proff- og . Komplett inneholder alt du trenger av duk, tilbehør, verktøy og bruksanvisning for montering inntil mradonsperre.


Velg butikk For å se pris og lagerstatus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg