tirsdag 18. september 2018

Fuglebrett oppskrift

Også fuglene synes det er stas med egen bolig – spesielt når det er mat i huset. Det er en misforståelse at julenek er populært blant småfuglene. Jeg har laget tre oppskrifter på meiseboller (se lengre ned).

Under er det tørt og fint for store meiseboller. Fuglebrettet står godt forankret på tykke staur. Det betyr at dersom du setter opp et fuglebrett ute på en åpen veranda eller oppe på en tjukk stolpe fritt ute på en plen, - vil det.


Nyt å sette sammen hjemmelaget mat og fuglebrett laget av resirkulerte elementer, for eksempel. Sette en oppskrift med en annen type beholder eller mugg. Se oppskrift på meiseboller til høyre på denne siden.


Her er noen av de vanligste fuglene du kan få besøk av på fuglebrettet i vinter: 7. En tom flaske og noen gamle tresleiver lager en enkel fuglemater. Noen ispinner og limpistol kan lage en fin fuglemater, ekstra fin blir den . Oppskrifter: Sikringskost — Enkelt, bra og rimelig. Her finner du oppskrift på egenproduserte meiseboller.


Heng ut et fuglebrett eller fuglemater, gjerne utenfor kjøkkenvinduet og vips har man fin . Ikke server mat til hagens småfugler i en stygg plastautomat.

Her får du oppskriften på tre flotte fuglebrett du kan lage selv. The Hummingbird er kanskje en av de vakreste og mest fascinerende fugler i Nord-Amerika. Hvis du er fristet til å tiltrekke seg til bakgården for å vise glede, må . Finnes det noen oppskrift/arbeidstegning for fuglebrett? Da mener jeg med: Lengde, bredde, høyde, tak etc. Jeg har i flere år lagt ut mat til fuglene fra høst og til vår, og har stor trafikk på fuglebrettet av div meiser og andre små fugler.


I tillegg har jeg de siste to årene hatt . Du trenger ikke å kjøpe nektar hver gang du vil bruke Hummingbird materen. Det ene fuglebrettet er fremstilt i hvitt stål og har et lite dreneringshull i bunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg