fredag 14. september 2018

Billakk biltema

Utbedringslakk som tilsvarer bilens originallakk. Alu grunning, utbedringslakk sølv metallic, og to komponent lakk for . Generelt: Det meste står i topic, må ha noe billig lakk, da pengene er det dårlig med om dagen-.

Forumindeks › Diverse › Rust og lakkBufret18. Noken som har god/dårleg ærfaring å ville dele med meg på ditta med biltema sin lakk? Funker d like bra som dyrare lakk, eller bør man styre . Erfaring med Biltema-lakk - posted in Karosseri, lakk og bilpleie: Er det noen som har erfaringer med lakk fra Biltema?


Hvis du seriøst vurderer å lakkere en hel bil selv, så bruk iallfall acryllakk. Angående Biltema-lakken, så er _kanskje_ lakken brukbar i nødsfall, men _dysene_ . Metallic lakk inneholder ikke herder, og MÅ derfor ha klarlakk over seg. Men kjøp ordentlig lakk, i alle fall Multona (mekonomen), biltema lakken er den verste dritten som er og få, helt feil sammensettning av forholdet . Det er jo praktisk å ha en bil som ikke er over meter lang og meter høy. Til sprøytingen brukte jeg en billig malingssprøyte fra Biltema, med . En flaske rustfjerner, metallsparkel og tre typer lakk: Grunning, farget lakk og klarlakk.


Denne artikkelen og videoen er laget for Biltema. Min nye brukte bil har noen steinsprutskader i lakken. På nyere biler ville jeg aldri ha benyttet lakk fra Biltema. Eurppris-lakk eller andre - posted in Kabinetter og modifikasjoner: Okai 250pr boksen.


Mer eller mindre alt er nå grunnet med Biltema epoxy primer, og. Biltema Lakk Tråden (2K) - posted in Lakk og Karosseri: Hei. Topcoat burde få sin egen tråd her på forumet.


Den billigste rensevoksen fra Biltema gjør best jobb med lakk som er blitt matt, viser prøver Motor har gjort. Påfører du flytende polish for hånd på tørr lakk, holder det trolig hele. Jeg kan heller ikke anbefale bilpleieprodukter fra Biltema, selv om de er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg