torsdag 11. oktober 2018

Lakke teak i båt

Du ser skinnende blanke trebåter overalt rundt deg mens lakken på egen båt skaller,. Treverk, spesielt teak, inneholder naturlige oljer som hindrer lakken i å . Nå har jeg pusset teak i flere dager , i perioder har hendene sett ut som pinnsvin av teakfliser.

Nå er tiden kommet for neste skritt, hvilken lakk . Jeg vurderer en opppussing på teaken i cockpiten. Det er oljet fra tidligere, går det greit å slipe overflaten matt og lakke - lag lakk på dette? Båtforumet: I min båt så er alt oljet men jeg går med tanker om og lakke teaken hva mener Dere kan jeg lakke når det er olja teak?

Lakkering av fete tresorter som for eksempel teak har ofte vist seg å by på problemer. Oljeholdig trevirke som teak og andre tilsvarende tropiske treslag, . Skyll gjerne av båt og kalesje med ferskvann jevnlig. I utgangspunktet bør teak som står ute aldri lakkes. Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med Benar oljeprodukter.


Gammel løs olje eller lakk, fjerner du ved nedsliping. Lakken har utmerket festeevne til teak og andre olje- og harpiksholdige treslag. Anbefalt bruksområde: Til alt interiør i båt, kjøkkeninnredninger, skrivepulter, . TEAKOLJE ER ET MUST om du vil bevare teakens farge og glans.

Har teakbordet fått flekker av julefeiringen? Olje eller lakk (teakolje for teakbord) Ringfjerner eller . Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø. Denne videoen forklarer hvordan man lakker.


How To Apply Scandinavian Oil or Teak Oil To. Posts about Teak written by Tone Cecilie Mohr. I tillegg har vi lakket luka, sparklet gelcoatskader, polert båten, slipt teaken i cockpit og frest ut . Teakbehandlingsprodukter vil friske opp treverkets utseende ved å rengjøre, gjenopprette fargen samt beskytte og vedlikeholde båtens teak. Vintage teakmøbler er ofte møbler med god design, og teak er et spesielt flott treslag,. Dersom møbelet er svært skjoldete, eller har krakelert lakk, anbefaler vi i . Få tresorter, med unntak av teak, iroko og red cedar, kan utsettes for.


Det finnes to sannheter om å eie båt: det koster et hav av penger, og veldikeholdet. Du kan også male eller lakkere over et oljemettet skrog. Innvendig i båten velges gjerne en mer sklisikker matt behandling, med teakolje, . Båt og maritimt: Hvordan få fint resultat på et treverk som man. Kan være en fordel og nevne hvilken tresort/er du skal lakke opp,.


Utvendig teak ville jeg ha beholdt ubehandlet eller oljet det med en god teakolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg