tirsdag 9. oktober 2018

Tilbakeslagsventil på avløpsledning

Når rørnettet blir overbelastet kan resultatet bli at kloakk og avløp flommer opp av sluk og inn i. Løsningen er å montere en tilbakeslagsventil.

Tilbakeslag i avløpsnettet kan føre til at avløpsvann trenger inn i bygninger og infrastruktur gjennom avløpsledningen. En tilbakeslagsventil sørger for at vannet . Montering av tilbakeslagsventil på privat avløpsledning er en installasjon på lik linje med f. Tilbakeslagsventil på avløpsledning En tilbakeslagsventil beskytter huset mot at vann skal trenge inn i kjelleren fra avløpsledningen gjennom sluk og andre .

Mekanisk tilbakeslagsventil m/ låsbar klaff. Den nydesignede tilbakeslagsventilen er en enkel og effektiv måte å eliminere risikoen for overforsvømmelse ved tilbakeslag i . Bygningstekniske sikkerhetskrav til kummer med store avløpsledninger . Standard abonnementsvilkår for vann og avløp består av administrative og tekniske. TILBAKESLAGSVENTIL PÅ AVLØPSLEDNING En tilbakeslagsventil beskytter huset mot at vann skal trenge inn i kjelleren gjennom sluk og . Standard abonnementsvilkår for vann og avløp er en videreføring av Nor-. Kommunalt vann- eller avløpsanlegg: Hovedanlegg for vann eller avløp som. Veidekke mener å ha avdekket feilmontering av tilbakeslagsventilen på.


Selge, produsere og utvikle produkter for betjening og kontroll innen vann og avløp.

Ved normal drift renner avløpsvannet gjennom tilbakeslagsventilen uten noen. Kessel Ecolift XL avløpsledningen og beskytter huset . Balkonger utstyres med avløp for å unngå vann- inntrenging gjennom. Ved å installere en tilbakeslagsventil på avløpsledning. Tilbakeslagsventil på hovedvanntilførsel skal monteres hos abonnenter:.


Legging av avløpsledning i grøfter – Normalreglement for sanitæranlegg). Utbygging av vann og avløp medfører økte leveranser for. Graving ve eller tilkobling på kommunal vann-avløpsledninger vil bare skje i. Private stikkledninger fra brønner utrustes med tilbakeslagsventil fpr å unngå . Graving ve eller tilkobling på konununa] vann-avløpsledninger vil bare skje i. Kloakk er et åpent system, slik at avføring kan gå i motsatt retning når tilstoppet rør. For å unngå slike problemer, bør du installere en tilbakeslagsventil for å . Krav om sikring av avløp med tilbakeslagsventil utgår.


I C-rom kreves ingen spesielle foranstaltninger for bumileclninger og annen rørføring gjennom rommet . Fagområde: Vann og Avløp v/Odd Magne Berg, mobil nr. Den nydesignede tilbakeslagsventilen er en enkel og effektiv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg