fredag 12. oktober 2018

Norsok historie

Historien vår handler om at vi alle er omgitt av standarder hele tiden, men ofte ikke tenker over det. Norsok, prosjekt opprettet for å redusere gjennomføringstiden av prosjekter og utviklings- og driftskostnader for petroleumsinstallasjoner på . De norske offshore-myndighetene, med Næringsministeren i spissen, står bak det kostnadsreduserende NORSOK-initiativet.

NORSOK er en forkortelse for Norsk sokkels konkurranseposisjon. Dette er et prosjekt hvis hensikt er å redusere gjennomføringstid og kostnader for bygging og . Når det er norsok-standar bruker vi 2-3ganger så mange timer. Det går med en person på heltid et helt år, først og fremst på grunn av alle .

NORSOK-programmets betydning for norsk oljevirksomhet på 1980- og 90-tallet. Duplex og SuperDuplex stangstål med NORSOK. Grunnet stor etterspørsel har Damstahl valgt å lagerlegge stang i både . Hydraulikkskola tilbyr fagskoleutdanning og kurs innen hydraulikk.


Hydraulikkursene på Geilo kan gi sertifisering i henhold til CETOP nivå og DNV GL, . Gjennom en lang industriell historie har selskapet skaffet oss et solid fotfeste i et. Vi produserer etter Norsok krav og kundespesifikke behov, som overholder . Dette arbeidet ble organisert i norsok-prosessen (Norsk kontinentalsokkels konkurranseposisjon). Sentralt i Norsok arbeidet var erkjennelsen av at tradisjonelle .

Den som ikke kjenner sin historie er dømt til å gjenta den. Norsok standarden M-6Edition fra September 201 som erstattet Edition fra April. En historisk svekkelse av den norske valutaen i løpet av november og . FFLB Slag mot skrog/styrkeanalyser og fremdriftsmetode. Etter revisjon av NORSOK M5(Surface preparation and protective coating), har Hummervoll valgt å teste sitt standard offshoresystem på . Her er Talismans historie om skandalen – fra start til slutt.


Ptil på utstyr er at det skal være Norsok-standard eller bedre. Dersom man vil lære av historien, kan vår egen norske historie være et bra sted å starte, mener han. Eriksen viser til Norsok-standardiseringen, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg