onsdag 31. oktober 2018

Sprossa bakerovn

Vurderer du å bygge eller restaurere en gammel bakerovn? I boken Bakerovnen får alle de tips og råd du trenger enten du skal bygge ny eller restaurere en . Vedfyrte bakerovner har altid vær mitt hjertebarn og i boken Bakerovnen tar jeg deg med på en reise i bakerovnens verden.

Fra jeg var år har jeg brennt for å ta vare på og bruke gamle bakerovner. Bakerovnen - den komplette bok for alle som ønsker seg bakerovn, hjemme eller . Sprossa selger bøker, holder foredrag innen bygningsvern og bakerovnskurs. Wenche bakte brød sammen med Else Sprossa Rønnevig.


Else er opptatt av å ta vare på det vi har av norsk kulturarv og ikke minst gamle . Vi har for en stor del Else Sprossa Rønnevig å takke for at bakerovnene i Norge. Har du planer om å restaurere bakerovn eller bygge ny? Bakerovner er mer hett en noensinne, like hett som et nybakt brø forteller Else ”Sprossa” Rønnevig. I kolonnen til høyre finner du tegning med forslag til å bygge bakerovn. Nytting og god informasjon om baking i vedfyrte bakerovner.


Hun fikk tilnavnet Sprossa da hun rundt 19engasjerte seg for å bevare og. I 20fikk hun Sørlandets litteraturpris for boka Bakerovnen : verne, bygge . Bakerovnen verne, bygge, bruke i 20tildelt Sørlandets litteraturpris.

Else ”Sprossa” Rønnevig (75) kjører med bil og henger fra Lillesand til. Rønnevig ein viktig aktør bak dagens bakerovn-trend. BRØDBAKERKURS MED ELSE “SPROSSA” RØNNEVIG.


Steinbakt brød bringer fram gode følelser. BAKEROVNBOK: Else Sprossa Rønnevig er ute med boken Bakerovnen - verne, bygge, bruke. Bakerovnen er en verdensovn som i genrasjoner har vært brukt i alle kulturer.


Else “Sprossa” Rønnevig, som har laget praktboka Bakerovn, har . Her var også bakerovnen som ba om å bli restaurert. Fundamentet var lagt ved mormors bakerovn, og snart var Else ikke bare Sprossa, men . Boken har til nå solgt i rundt 115eks.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg