fredag 26. oktober 2018

Lakking av treverk

Lakken frisker opp treverkets overflate og beskytter mot elementene samt fremhever treverkets naturlige. Dersom man ønsker å lakke tidligere behandlet treverk, er det to ting som er viktig: 1. Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering.

Holder det med å matte ned eller vil du slipe vekk all gammel lakk ned til nakent tre? Men det er hovedprinsippene adhesjon, oppbygging og blankhet som gir grunnlaget for . Det er få produktgrupper vi kan vise til så mange gode kundereferanser som på maling av treverk for utvendig bruk. Vi tilbyr komplette systemer for optimal .

Den brukes til alt av treverk; møbler, gulv, trapper, detaljer på båt etc. Enten du har ubehandlet treverk, lakkerte eller oljede overflater, kan du skifte farge. På ubehandlet treverk, som skal lakkes med en pigmentert lakk, anbefales . Det er noe av treverket ute i båten som trenger litt pussing og lakking, så hvordan går jeg fram?


Må jeg fjerne all gammel lakk, pusse ned og . Båtforumet: Hei Da kom sjekta opp i går og i skal til å pusse ned alt innvendig treverk for å male/lakke . Maling av møbler med blank maling eller lakk krever godt. Start med kvistlakk hvis det er bart treverk, og legg et strøk med grunning. Når man har vasket på treverk, kan det bli tørt og litt bustete.


Gammel lakk og maling bør fjernes, ellers kan du få flekker. Jotun Clipper I er spesielt beregnet for trebåter på alt treverk inne og ute. Når du klikker på menyen til høyre vil du få en mer inngående beskrivelse av hvordan du går fram ettersom om du skal lute, male, olje eller lakke. Interiøret i Bavaria er lakket med strøk med hurtigherdene DD lakk med robot i en lakkeringsmaskin før interiørdelene monteres sammen. Akryl maling og lakk kan i dag lages med mindre skadelige løsemidler enn.


For en uke siden slipte vi ned kjøkkengulvet og behandlet det med en klar olje. Behandling av ubehandlet treverk (Harmoni) Ubehandlet panel kan du lakke, beise, lute, male eller beholde ubehandlet. I denne filmen skal vi vise deg hvordan . Pusse og lakke all utvendig treverk i min Nidelv 28.


Med utvendig menes det som er under kalesjen, ikke i fremre eller bakre kabin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg