tirsdag 16. oktober 2018

Sveise pe rør

Veiledning om sveising av Wavin PE trykkrørssystemer. En kort og forenklet innføring i sveising av PE-rør og kuplinger. Forutsetningen for en optimal sammenføyning/sammensmelting av rør og kuplinger, er.

PE trykkrør for små og store utfordringen innen VA-sektoren. PE-rør den rørtypen som egner seg best på grunn av man kan sveise sammen lange . Sveising av vann og avløpsrør, primært i PE, er en stadig voksende del av vårt arbeid. PE-rør har for lengst etablert seg som primærvalget for mange kommuner.

Steg Entreprenør AS har NEMKO-sertifiserte plastsveisere for PE og PP i alle dimensjoner opp til 10mm. Pipelife Norge AS har vært ledende på produksjon av PE-rør i mer enn år og har unik kompetanse innen. Egen sveiseavdeling, med utstyr og personell for. Plastsveis har et bredt spekter av spesialmaskiner for sveising og bearbeiding av PE/PP plater og rør. Dette gjør at vi kan skreddersy løsninger etter kundens . Vi har utstyr og sertifikat for sveising av PE-rør (muffesveis) og tar på oss selvstendige jobber og som underentreprenør.


Faktisk er det slik at sveisen tåler mer strekk enn selve røret. Hvis du utsetter PE-røret for ekstreme strekkrefter vil ikke røret ryke i . Ved sveising av PE-rør dannes det en sveisevulst inne i røret.

I drikkevannsledninger kan dette være et potensielt problem. Anbefalt grense for sveising av PE-rør er -10. I store deler av landet er det vinterstid vanlig med langt lavere temperaturer enn dette. Speilsveising og elektromuffesveising av PE rør. Sveising av PE rør ble utviklet tidlig på 19– tallet.


Fjerning av innervulst ved sveising av PE-ledninger. Noen som har erfaring med å lage flytebrygge basert på ferdige PE rør? Anbefalinger på forhandler med høy kvalitet/lav . Vann og avløp: AKVA group tilbyr et bredt utvalg Polarcirkel PE-rør for. Ekstruder- og speilsveising PE er en effektiv metode for å sveise sammen rørdeler. Sveiser de fleste lavvolts elektrosveisedeler på markedet.


Godt egnet for større VA prosjekter, entreprenører, rørleggere, industri, havbruk og kommuner som sveiser PE selv. Sveise dimensjoner Ø - Ø110mm trykkrør i anlegg på vanskelig . Norsk Standard NS 4for ”Operatører for sveising av rør og rørdeler av polyetylen (PE) og polypropylen (PP) omfatter sertifisering (Del 1) og opplæringsplan . Kan noen som har peiling eller vet hvordan man plast sveiser legge ut. PE blir utvunnet av gass fra Nafta = plussprodukt ved.


Sveisesertifikat – eget for speilsveis og elektro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg