onsdag 2. august 2017

Krypkjeller plast

Alle hus med en uteluftsventilert kjeller og krypkjeller er i risikosonen. Så dekkes dette med plast som avsluttes ca cm fra muren. En undersøkelse av boliger med krypkjellere utført av Anticimex i Sverige.

La et 20-cm lag med lecakuler, og dekket til med plast. Bare la krypkjeller være krypkjeller, legg gjerne på dampsperre eller plast på gulvet for å holde . Hvorfor det er lurt med plast på gulvet i krypkjelleren finner du ut en varm sommerdag. Da er det kaldere i kjelleren, men kappilæreffekter og .

En inspeksjon i krypkjelleren er kanskje det lureste du gjør mot fukt dette. Det kan være noe så enkelt som å dekke grunnen med plast, eller . Grunn som ikke er fjell eller betong dekkes med plast. I en krypkjeller går avfukteren timer i døgnet, år etter år.


Og for all del: Fall ALDRI for fristelsen til å dekke isolasjonen med plast i den tro at fuktigheten ikke skal komme til. Selv en krypekjeller som har fungert i mange år kan få problemer: Et ildsted med steinfundament fjernes, mer isolasjon i gulvet gir en kjøligere krypkjeller, eller . Min hytteprodusent sier i byggehåndboka at det ikke skal legges plast over bjelkelaget(krypkjeller med stubbloft og 20cm glava) før man skrur . En krypkjeller (kryperom/krypgrunn) har oftest jordgulv og lavt under taket. Hvorfor og hvordan legges plast i krypkjelleren? Saken omhandler: Råteskader i krypkjeller, råteskade i bj elke under bad/WC,. Manglende plast i krypkjeller gjør at fuktigheten fordamper og . Bør jeg ha ventiler som slipper inn uteluft til krypkjelleren eller bør jeg investere i en avfukter?


Er det anbefalt å dekke jorden med plast . Trenger en slank person til å legge plast på jordgulvet i Krypkjeller ca kvm. Grei takhøyde, men du må krype gjennom et hull i muren for. Er det mulig å etterisolere mot kald krypkjeller ved å lime/feste isopor i taket av krypkjelleren?


Montering av plastkappe i krypkjeller (Trygghetsvakten). Det blir montert en plastremse innvendig langs ytterkanten av fundamentet. Radonsug, radonmembran, Airstar minivent og Alfa Quiet er noe av det vi kan tilby mot radon.


Da har vi fått rullet ut plast i krypkjelleren og lagt presenning over slik at vi er klare for snøfall. Håper selvsagt snøen kan vente tiø vi har fått opp .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg