mandag 21. august 2017

Sammenleggbar gapahuk

Hendig, sammenleggbar gapahuk i polyester med 20mm vannsøyle. Backpacker er enkel å montere, og egner seg like godt til å skjerme mot sol som mot . Helsport Nordmarka gapahuk er laget for deg som ønsker å komme så tett inn på naturen som mulig.

Gapahuken har god plass for to personer med bagasje. Gapahuk som gir god ly for en eller flere personer. Kan enkelt reguleres med barduner eller pluggfester.


Kan benyttes som overseil i inngangspartiet på teltet.

ORGINALPRIS 39- SELGES FOR 19- Hendig, sammenleggbar gapahuk i polyester med 20mm vannsøyle. Backpacker er enkel å montere, og egner . En gapahuk kan settes opp på forskjellige måter, og kan inneholde ulike materialer. Sammenlign tilbud på Gapahuk xxl i kategorien Gapahuk fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . Hvis gapahuken skal ha tak av granbar trengs det et skjelett av raier å. Ei sammenleggbar sag av typen du trekker mot deg når du sager, . Sammenleggbar matte, for lettere å få plass i et skap eller under en seng.


Der er det plass til å hoppe, falle, rulle og tumle mye.

Gapahuk - gapahuk, anneks, grillhytte, lekestue, blindrammer, boder, bålhus, dm, gjerde,. Hendig, sammenleggbar gapahuk i polyester med 20mm v. Vannkanne, sammenleggbar fra Friluftsmagasinet AS. Dovrefjell Caps, camo vision - sammenleggbar fra Friluftsmagasinet.


Eagle Products Gapahuk er produsert i en robust og vanntett nylonduk. Frisbee-bag med disker ( ved tap av disk betales en pris på kr. 10- pr.disk). Backpacker er enkel å montere, og egner seg like godt til å skjerme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg