tirsdag 15. august 2017

Lydbøyler byggmax

På Byggmax finner du billige byggevarer – så uansett om du vil handle i noen av våre butikker eller på nettet, har vi de materialene du trenger for å realisere ditt . Jeg lurer på om dette er riktig montering av lydbøyler (se vedlegg). Det er ikke mulig for taket å bevege seg oppover slik det er montert.

Det blir veldig mange lydbøyler, men la gå, rarere er at det skal være like mange bøyler når taket er. Men vanligvis lektes det ned med lydbøyler hvor lektene har CC 4 ikke 60. Hvor kjøpe billig lyddør og andre kinorom relaterte byggevarer.


DrHolm's Dream Theater - Planlegging er en dyd!

Oppgradering av kino - AVforum - Uniting Enthusiasts. BufretLignendecm GLAVA under, luftlag, lag gips i lydbøyler. Jeg kjøpte takgips på Byggmax, da de har små plater på 60x1cm. Du kan faktisk legge gulv på samme lydbøyler som man bruker i . For å få lydisolering bør det monteres lydbøyler (metall) og doble(minst).


Kjøp materialene dine hos byggmax eller liknende (ikke Maxbo). ROCKWOOL Lydplate er laget av ubrennbar fukt-og vannavvisende ROCKWOOL steinull. ROCKWOOL Lydplate har dimensjoner både for stålprofiler og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg