torsdag 24. august 2017

Selvvanningskasse grav

Rektangulær 60xSelvvanningskasse nr. Våren er tid for planting ute - også på kirkegården. Bodin Gravferd er forhandlere for plantekasser som kan settes på .

Frittstående selvvanningskasser til inne- og utebruk. Urnekasse og kan også brukes til å grave ned på kirkegården. Selvvanningskasser Emperi blomsterkasse 1x delt kasse kr 2. Selvvanningskasser Emperi blomsterkasse x kr 1.

Selvvannende blomsterkasser for nedgraving. Glimrende til gravsteder, men utmerket også til blomsterbe terrasser og verandaer, se bilde med eksempel på . På våren kan du grave opp hele kurven når du skal plante . Monteringsanvisning for nedgravning av Selvvanningskasser. Grav et hull i samme dimensjon som ytterkantene av plantebeholderen, hullet bør være ca 100m . Blomsterplate med selvvanningskasse i aluminium tilpasset blomsterplate. Overdel med sugefilt til underdel som er vannlager.


Med Emperi selvvanningskasser er plantene sikret riktig vanntilførsel.

Spar tid – Emperi plantekasser vannes enkelt med flere ukers mellomrom. Vi er dessverre forsinket med vinterdekking av gravene. Du kan kjøpe ferdig montert selvvanningskasse hos oss for å gjøre stellet lettere. Selvvanningskasser - selvvanningskasser, gravering, attføring, attføringstjenester, bjørkeve blomsterkasser, byggningsbeslag - Finn firmaer, adresser, . Praktisk og flott balkongkasse i svart plast med selvvanningssystem. Systemet har egen peilepinne for å enkelt overvåke vannstanden.


Ved bestilling av Stell/legatavtale kreves det selvvanningskasse på gravstedet. Hovedutplanting i selvvanningskasse innen 15.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg