mandag 28. august 2017

Knx i bolig

En bolig med KNX Smarthus er energieffektiv og trygg. Den forenkler hverdagen og gir deg høy komfort og stor fleksibilitet gjennom hele livsløpet. MODERNE ELEKTROINSTALLASJON FOR EN ENKLERE, TRYGGERE OG MER MILJØVENNLIG BOLIG micro-matic.

Har fått sterk anbefaling om å benytte KNX. Er usikker på om vi har anledning til å prioritere dette i fullt omfang. Vi leverer EIB-løsninger til skoler, sykehjem, kontorbygg, boliger og flyplasser. Det finnes flere teknologier for å styre tekniske anlegg i .

Styresystemer for bygg fra Schneider Electric er basert på KNX. KNX - styresystemer for bygg styrer det tekniske anlegget i bygg og boliger etter behov. ABB i-bus EIB/KNX gir høyere sikkerhet, reduserte kostnader, bedret komfort og økt fleksibilitet, enten det er i kontor-, industribygg eller boliger; Funksjoner . KNX den verdensomfattende STANDARDEN for bolig- og byggautomasjon.


KNX er en verdensomfattene standar som setter rettningslinjer for hva produsentene . KNX Association utvikler og er eier av KNX teknologien – verdens STANDARD for alle applikasjoner for bolig og næringsbygg. KNX er en åpen standard som utvikles av over 1ulike produsenter av. Se eksempel for løsninger eller KNX i bolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg