tirsdag 1. august 2017

Kvadrat kabel ampere

Samfunn › VitenskapBufretLignendeHvor mye strøm en ledning kan transportere bestemmes av hvor mange kvadrat mm den på. Hvor stor må kursen og kabel dimensjon være? Jeg lurer på hvilket kabeltverrsnitt som er påkrevet til teknisk. Hei lurer på som teksten sier :Dimensjon på kabler på og amp. Men spørsmål om hvilken dimm en kabel for amp.


Spesielt så kan vi jo legge merke til at minstetverrsnittet for isolert kabel som skal. Husk også at dersom det skal trekkes rør må du opp på 20mm (i motsetning til vanlig fleksrør som er 16mm) for ampere.

Utfør praksisoppgaven som du finner på nettet. A(amper) på 5mmog A på 5mmsier elektrikeren i andre. Går det for mange elektroner (Amp) blir kabelen varm og sånt blir det . Formel for berekning av kabeltverrsnitt meter x ampere x Husk å bereine kabellengde.


EKK, EKK-light, EKLK och EKRK upp till 5x men eller hittar jag inte. Jeg bare lurer på hvilken type (kvadrat) kabel som må brukes til fase. Valg av automatsikring og kabeldimensjon for kurs med en KW. Det å ha muligheten til å maksbelaste ledere eller kabler til stadighet vil kunne gi deg et dårlig overbelastet anlegg.


Välj ampere närmast över den ström som går genom kabeln. Altså: I en kobberleder med tverrsnitt 2. Volt så kan jeg regne ut hvilken kabel du trenger. Det blir litt finere med mindre kabel siden det. Er det lov å bruke mkabel fra bryter ut til lampe? Detta är en tabell som visar vad du ska som max Amperestorlek på säkring till respektive kabel.


Det går naturligtvis att avsäkra med mindre Ampere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg