onsdag 23. august 2017

Marinert løk

Rens og del løken i tynne skiver og legg i en bolle, tilsett eddik, sukker, salt, oregano og olje, bland sammen. Dekk til med plast og la løken stå og trekke. Skjær løken i tynne skiver og la dem marinere i limesaften i minst minutter.

Smak til med salt og finhakket jalapeñopepper. Mariner rødløk i sitron eller lime - det blir top notch! Vil du ha løk i salaten, men synes den blir litt for heftig rå?


LAG MARINERT RØDLØK: Rens og skjær rødløken i tynne skiver.

La løken marinere en halvtimes ti eller i . Oppskrift på Marinert og grillet squash og løk. Denne middelhavsinspirerte grønnsakblandingen med smak av tomat, hvitløk og timian smaker fantastisk til alle . Det er mulig å forberede seg på salater, kebab, som pynt og for å bevare for vinteren. I hvert fall bruker de spesifikke oppskrifter.


Med en stor baderomsmatte, en rund baderomsmatte eller hva du foretrekker så kompletterer du badets innredning, og valget av farger gjør badet personlig. Baderomsmatte rund 1cm 59-; FORHÅNDSBESTILLING Baderomsmatte rund cm 29-; Badematte rund cm 24-; CLUSE La boheme full black . Kjøp Lord Nelson Badromsmatte Rund - 70cm Rød på Trademax. Rund baderomsmatte i bomull med stilig mønster, anti-skli på baksiden.

Gripsholm Baderomsmatte Gripsholm rund cm Plomme. Vi har 1 kvalitetsgaranti på baderomsmatter. HK Living rund badematte - Sort og hvit mønstrete, rund badematte i bomull, Ø: 80cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg