torsdag 3. august 2017

Pipelife norge surnadal

Etter brua fortsetter Eopp åsen, men du skal følge riksvei helt til Surnadal . Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av plastrørsystemer. Pipelife leverer plastrørsystemer for trygg transport av vann, avløp og energi.

BufretLignendeAdresser Pipelife Norge AS. Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør . Etter å ha kjørt over Grenlandsbrua nordfra, ta av ved første avkjørsel . Oslokontoret ligger på Helsfyr - inngang nr. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


TV-aksjonen Møre og Romsdal skriv på si facebookside at dei diggar Pipelife Norge AS, som har gitt kr 100.

Produksjon og salg av plastprodukter, herunder plastrør og annen virksomhet i tilknytning til dette. Næringssamarbeidet mellom Sunndal og Surnadal - SuSu-Programmet inviterer til nytt nettverkstreff. Deltakerne fikk et glimt av nyvinninger og produktoppdateringer på fabrikkomvisning i fabrikken i Surnadal.


Produksjon og salg av plastprodukter, herunder plastrør, kabelrør og annen virksomhet i tilknytning til dette. Se Telefon, Faks, E-post, Nettside og mer for denne bransjen. Pipelife Norge AS jobber med følgende Varehandel . Pipelife Norge AS har fabrikker på Stathelle og i Surnadal, samt salgskontorer i Oslo, Bergen og Trondheim. Selskapet har 1ansatte, med hovedkontor i . Lærling (Operatør plast produkter) Pipelife Norge.


Bedriften Pipelife Norge AS Hovedkontor i Surnadal i Surnadal kommune driver innen bransjen plastproduksjon. Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. I Surnadal produseres rør og deler i PVC og polypropylen, til vann og avløp, . Produkt PP grunnavløpsrørdeler S (SDR 33).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg