mandag 21. august 2017

Spraylakkere treverk

Jeg har spraylakkert boller, lysestaker og blomsterpotter. Det passer ikke inn, men jeg har fått lov å spraylakkere det. Vi har en hel stueseksjon i tre som vi har lyst til å gjøre hvit.

Jeg har spraylakkert mye med quick sprayen, og gledet meg til å prøve denne. To strøk på stål, tre tynne strøk på treverk. Serien har produkter som kan brukes rett på metall, tre og hardplast – eller rett på rust. Her er noen tips og litt inspirasjon, så er det er bare å sette i gang å fornye .

Det er rart korleis kreativiteten og pågangsmotet til å gjere alt mogeleg anna enn å studere blomstrar no i Mai. Mørke brune (nesten i svart) rammer i tre. Jeg har spraylakkert de ganger med hvit lakk.


Treverk har en mer sugende overflate og kvister og eventuelle hakk og sår i overflaten krever sparkling og grunning, påpeker Olsen som legger . Treverket er også mattet ned og malt sort, var originalt mørkebrunt. Og så vil jeg bare si om gangen at den skulle egentlig ha vært hvit for lenge . Holder det med å matte ned eller vil du slipe vekk all gammel lakk ned til nakent tre? Dersom overflaten er veldig slitt, bør du slipe fullstendig .

Lakken egner seg godt til gamle utemøbler av treverk som har blitt gammelt og tørt. Gamle møbler med stor affeksjonsverdi kan ofte være morsomt og nødvendig . Det er ingen stor jobb å friske opp en gammel Tripp Trapp-stol. Ved å sette av en drøy times arbeid og et par hundrelapper på spraymaling, . Men det er viktig at de blir oljet, og da med den riktige oljen. Olje til hardved skal ikke danne sjikt i overflaten.


Den skal trenge inn i treverket, hvor den vil forsegle . I tillegg er noen få bord laget av palisander, som er et vanskelig treverk og kan bli misfarget av olje. Start med kvistlakk hvis det er bart treverk, og legg et strøk med grunning. Deretter flekksparkler du de største ujevnhetene.


Hard treverk kan slipes til det kjennes ut som om det nesten er . Puss lett over overflaten for å pusse ned fiberreisning (fiber i treverket som har utvidet seg når de blir fuktige av malingen) og eventuelt ujevn . KK Her ser du hvordan resultatet ble på møblene i plast. Du har rett og slett fått hagemøbler du kan være stolt av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg