fredag 2. mars 2018

Kid puter

Bare en pyntepute kan gi sofaen det lille ekstra. En god pute er en forutsetning for å få en god natts søvn. BufretEn god pute er en forutsetning for å få en god natts søvn.

Her finner du putevar i forskjellige størrelser, farger og materialer. Størrelser på sengesett, dyner og puter til barn. Har du oversikt over hvilken størrelse på dyna ditt barn skal ha, eller hvor de forskjellige størrelsene til barn .

Er du på utkikk etter myke og stilfulle stolputer? Trekket som omgir våre dyner og puter er alltid 1 duntette og slipper ikke dun og fjær gjennom.

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Dundyner og -puter fra Nordun er kvalitetsprodukter tilpasset klimaet og årstidene i Norge. Har du skaffet deg den populære hotellputen? Etter stor etterspørsel har vi nå fylt opp lageret med den ekstra store, gode og myke puten – som er perfekt å lene . Trenger du ny hodepute - hva med en i myk, luftig dun? Bruk innleggsputer med dun og fjær, så får pynteputene ekstra god form og spenst.


Et mykt lag av fiber omgir puten og gjør den myk og behagelig. Kid har Norges største utvalg av gardiner! Se alle høstens interiørnyheter i butikk og på kid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg